Haberler

Beşiktaş, "Derbi Kaldığı Yerden Devam Etsin" Kararı Çıkarsa, Maça Çıkmayacak

Güncelleme:

Beşiktaş yönetimi, TFF'nin yarın yapacağı toplantıda "maç kaldığı yerden devam etsin" kararı çıkarsa, maça çıkmama kararını görüşecek.

Fenerbahçe ile oynanan ve 57. dakikada tribünden atılan maddelerle Şenol Güneş'in başının yarılması ve hastaneye kaldırılması üzerine hakem Mete Kalkavan tarafından ertelenen derbinin kararı çarşamba günü verilecek.

TFF yönetiminin yarın 13.00'te yapacağı toplantının ardından vereceği karar öncesi ortaya çıkan söylentilerden Beşiktaş yönetimi rahatsız. 'Maçın kaldığı yerden tekrar devam etmesi' gerektiğini savunan ve alenen Şenol Güneş'in 'Numara' yaptığını ima eden F.Bahçe yönetimine, Beşiktaş'tan çok sert karşılık geldi. Konuşan bir Beşiktaşlı yönetici, Yönetim Kurulu'nun ortak görüşünün de şöyle olduğunu açıkladı:

"TEKRAR KARARI ÇIKARSA YAZIK OLUR"

"Sahaya atılan yabancı maddeler var. Şenol Hoca'da travma, yarık ve dikiş var. Bütün bu yaşananlara rağmen tekrar kararı çıkarsa çok büyük ayıp ve yazık olur. Eğer öyle olursa futbol terörünün önü alınamaz. 'Nasılsa tekrarlanacak' diye herkes her şeyi yapmaya başlar. Spor hukuku açısından da kötü bir emsal teşkil eder. Bunu UEFA'ya da anlatamayız. Şampiyonlar Ligi maçlarıyla ilgili Hukuk Kurulu'na anlatamayız. Zaten dünyanın gözünün önünde yaşandı. Her şey açık, delilli… Gizli, saklı yok. İşin içine girmiş herkese komplo kurulmuş gibi muamele yapılıyor. Şenol Hoca komplocu, doktor, hastane komplocu!..

"MAÇA ÇIKMAMAYI GÖRÜŞECEĞİZ"

Ceza yememek için her yolu deniyorlar ama farkında değiller ki gerçeklerden uzaklaşıp, komik duruma düşüyorlar. 'Maçın kaldığı yerden devam etmesi' kararı alınırsa perşembe günü 15.00'teki divanda maça çıkmamayı görüşeceğiz. Sirkte oynamıyoruz. Bu sirk mi? UEFA'nın böyle şeylere bir gram toleransı yok. O oraya mı girmiş, buradan mı girmiş. En yakın hastaneye niye gitmemiş de Acıbadem'e gitmiş. Hangi hastaneye gitmiş. Türkiye'nin örnek olması lazım. Bu bir fırsat. İbretlik bir ceza verilmeli. Çarşambayı bekliyoruz, göreceğiz. 3-0 olacak, bizim isteğimiz odur. Kumpas, organize... Onlar adli yargılamanın işi."

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi
500

Yorumlar (85)

ineceli:

bu maç 3. 0 olarak recil edilirse bundan sonra hiç bir kritik maç 90 dakika oynanmaz dezavantajlı takım 50 tane kiralık taraftarı rakip diye maça sokar bir kaç çakmak biraz ufaklık para hocayın kafasına attılarmı maçı alırlar. varmı öyle üç kuruşa beş köfte siz ne ayaksınız uyanık yöneticiler beşiktaş taraftarına yakışmayan durumlar bunlar

15
6
yanıtYanıtla
Bjk 26:

Bjk son iki yilin sampiyonudur.sevgili fenerbahceliler onunuze ne geliyorsa ya feto yada kumpas oluyor sizin sahanizda olaylar oluyor fenerbahceli degil diyorsunuz peki niye aliyorsun sahaya madem alnında yazmiyor degilmi diyeceksin bizim Sahamizda olsaydi ne yapacaktiniz peki boylemi konusacaktiniz hadi bakim goreydim sizi sizin volkaniniz tum turkiye nedir biliyor merak etmeyin emrede sizde oyleydi van pirsede oyleydi her macimizda her yeriniz oynadi oyuncalarimiz her macta sizin yuzunuzden kirmizi kart yedi ndenmi sizin oyunculariniz yuzunden ne yaptik hata bizde dedik sereflice simdi sizin yoksun oldugunuz seylerden bizi sorumlu tutmayin saygili efendi olun biz 2 yilin sampiyonu bu senede sampiyonluga oynuyoruz ihtiyacimiz yok baska seylere sizin gibi

11
8
yanıtYanıtla
Murat:

Gözünüz kesmedi değilmi ancak çamura yatarsınız çıkın oynayın yiyorsa.

10
9
yanıtYanıtla
1903 GERCEK TRİBUN SESİ:

türkiyede ilk tribün küfürünü eden takım fener tribünde olay cıkaran fener ilk penaltı 90 da alıp kazanan fener hep ilkleri yasatıyor arkadasım bundan once vanpersie gibi kahpe bir futbolcunun yaptıgı futbolcuya yakısmayan hareket aynı sekilde tosic gibi dev futbolcunun esine taraftar olarak fener tribunden ıgrenc aileye yakısmayacak ozumsenmeyecek sozler ve itiraflar ve bunun gibi sayamadıgım bircok yaptıgı sike ve federasyon yalakalıların cevirdigi oyunlar neresinden tutarsanız tutun bu fener

9
9
yanıtYanıtla
objektıf:

sampıyonlar lıgı macında tolgaya ana avrat soven beşiktaş mehmet topalın kafasını yaran beşiktaş 2000 yılında alpay özalanın esıne 90 dk boyunca kufreden besıktas yaptıgı şikenedenıyle turkıye kupasını iade eden beşiktaş olımpıyat statında taraftarların sahaya gırmesıyle avrupaya bızı rezıl eden beşiktas ama bütün bunların şuçlusu fener öylemi at gözlüğü takmayı bırakın artık yeter derbide olanları kınıyorum bir fenerbahceli olarak lakin sizin takımınızda hiç masum değil

yanıt1
yanıt1
1903 gercek tribun sesi:

Besiktas beyfendi imajını bozamayacagınız gibi saldırırcasına yazmıs oldugunuz objetif olarak yaklastıgınız konu ile ilgili sunu net olarak soyleyebiliriz futbolda avrupa kupalarında karsı takımın daha guclu olup yendigi durumda siz besiktası desteklemediginizi ve üzülerek soyluyorum besiktas bir türk takımıdır yabancı takımlarla oynanan maclarda bu degismez. Bu konudan fenere malesef prim cıkmaz baska yöntem deneyin.

yanıt1
yanıt0
yasın:

bır sahada futbol oynamya elbverıslı değilse o mac oynamaz ve 3. 0 hukmen yenık saylırr

3
15
yanıtYanıtla
fenerlitolga:

he canim yenilecekdiniz isi sirke siz cevirdiniz. . . sonrada suc yokmus gibi üste cikin. . . cirkeflikde bir numara oldugunuz ne arada derede yaw ?

7
11
yanıtYanıtla
Kapak:

Taliska ve medel’e sorsan dürüst aile babasıyız derler ama milyonların önünde sahtekarlık yapıyorlar , aldığınız para haram olsun .TFF aldatmaya yönelik hareketlere büyük ceza vermeli .

14
3
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE:

Beşiktaş maçı alamayacağını gördü ortada bir kırmızı kart var çünkü. . Şenol Güneş rol yapmayı tercih etti. Hakem taraf tuttu. Beşiktaş hükmen yenik sayılmalı. . Bjk futbolcuları maç boyunca olay çıkarmaya meyilliydi. . Fenerbahçe''ye yapılan haksızlık görülmeli

12
5
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title