Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinleri kapsamında program düzenlendi.

Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinleri kapsamında program düzenlendi.

Meslek mensuplarının çocuklarının katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, ulu önder Atatürk'ün "Tarihimize Yolculuk" filmi ve çeşitli çizgi filimler, izlendi.

Bir konuşma yapan Ordu SMMMO Başkanı Bahadır Baş, 23 Nisan'ı ikinci defa üyelerinin çocuklarıyla kutladıklarını söyledi.

Bunu gelenek haline getirmek istediklerini ifade eden Baş, "Her 23 Nisan'da Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasında bu etkinliği düzenleyeceğiz. Bugünün küçükleri, yarının büyüklerinin ülkemizin geleceği olduğunun farkındayız. Amacımız meslektaşlarımızın çocukları ile burada farkındalık yaratmak. Çocukların gözlerindeki mutluluk, onların muhasebeci, mali müşavir olmak isteyişleri bizim için her şeyden güzeldi." dedi.

Etkinlik kapsamında söz alan çocuklar da günün anlam ve önemini belirtti.

Konuşmaların ardından Oda Başkanı Baş, çocuklara Nutuk ile boyama kitapları hediye etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title