Haberler

Depresyona Giren Kadın, Evde Göğüslerini Keserek Silikonlarını Çıkardı

Güncelleme:

49 yaşındaki İngiliz kadın, yıllar önce göğüslerine taktırdığı silikon yüzünden depresyona girdi. Kadın, evde kendi başına göğüslerini keserek implantlarını çıkardı.

İngiltere'nin Skegness kentinde yaşayan 49 yaşındaki Tonia Rossington isimi kadın, estetik operasyonla B cuptan F cupa büyüttüğü göğüslerini evde kendi başına keserek içindeki silikonu çıkarttı.

DEPRESYON YAŞIYORDU

3 çocuk annesi kadın, Youtube'da izlediği ameliyat videoları ile kendi göğüs implantını keserek herkesi şaşkına çevirdi. Göğüslerindeki implantlara bağlı olarak depresyon ve anksiyete yaşayan kadın, eşinin ona bu operasyon için gönderdiği parayı bu iş için kullanmak yerine sıkıntısını tek başına çözmeye karar verdi.

İNTERNETTEN ARAŞTIRDI

Yatak odası aynası önünde kendi göğüslerini kesen kadın, prosedürü internetten araştırdığını ve kocası işteyken bu işe giriştiğini söyledi. Sayın aldığı neşter ile göğüslerini kesen kadın, önceki ameliyatının bıraktığı sinir hasarı sebebiyle, ağrı reseptörleri çalışmadığı için acı çekmedi.

KESERKEN BİRİ PATLADI

Önceki ameliyatından kalan yara izinin izini sürerek önemli dokulara zarar vermemeye çalıştığını söyleyen İngiliz, implantlardan biri patlayınca işlerin değiştiğini ve paniklediğini söyledi.

Her iki implantı da vücudundan çıkardıktan sonra hastaneye koşan kadın, kocasına not bırakıp endişelenmemesi gerektiğini ve hastane gittiğini yazdı.

DOKTORLAR "ÇOK TEHLİKELİ" DEDİ

"Bir daha asla implant kullanmam, yaptığım en kötü hataydı diyen kadın" için İngiliz Estetik Plastik Cerrahlar Birliği'nden Dr. Estreron Cavale, evde böyle bir şey gerçekleştirmenin son derece tehlikeli olduğunu ve bunun atardamarlara denk gelme, enfeksiyon kapma ve aşırı kanamaya riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Komik - İlginç Sağlık Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (18)

polis:

ne cesaret varmış beeeee helal olsun dicemde övünülecek bişeyde yok. . . gerizekalı

15
2
yanıtYanıtla
küçük takım:

madem çıkartacan niye taktırtıyon

9
2
yanıtYanıtla
Sensör:

Kalkan’lar devredemi ? Reseptör’ler çalışmıyor herif eve gelmeden yarım saatin var !!!!!!

7
3
yanıtYanıtla
kral:

KEŞKE TAKILI KALAYMISSS BOYLE HIC OLMAMISSS

7
3
yanıtYanıtla
x man:

bu kadın ne içtiyse aynısından istiyorum...

5
1
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Sedeeeeeeeeeeeeef

1
5
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Sedeeeeef bene mi diyon? Bana mi dedin? Senin aklini alirim kizim!

2
4
yanıtYanıtla
Biz sizi ararız.:

Silikon çıkınca depresyonda çıktı mı acep

5
0
yanıtYanıtla
Tu leyman:

Bayanlar dikkat dikkat! Göğüs dediğin doğal olmalı küçük veya büyük.

4
0
yanıtYanıtla
?:

Bu neyin kafası arkadaş? Operasyon ile çıkartsana!

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title