Haberler

Tümer Metin: TFF Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı Men Etsin, Kupayı Akhisar'a Versin

Güncelleme:

Yorumcu Tümer Metin, TFF'nin derbi kararı öncesi "Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı men edeceksin, Türkiye Kupasını da Akhisar'a vereceksin. Bu işin çözümü bu." dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklayacağı derbi kararı öncesi son sürat devam eden Fenerbahçe - Beşiktaş maçı tartışmalarına bir yenisi daha eklendi. Daha önce iki camiada da futbol oynayan ünlü yorumcu Tümer Metin'den flaş bir çağrdı geldi.

"TFF KUPAYI AKHİSAR'A VERSİN"

İki takımın da kupadan men edilmesi gerektiğini ifade eden Metin, "Bu işin çözümü belli. Beşiktaş mağdurum diyor, Fenerbahçe mağdurum diyor. TFF'nin yapması gereken tek şey var; Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı da men edeceksin, kupayı da Akhisar'a vereceksin. Bu işin çözümü bu" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tümer Metin Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (44)

Siyah Beyaz:

ULA BİZİM NE SUÇUMUZ VAR HER HALTI YİYEN FENER CEZASI NEDEN BİZE ULAN NEREDE KALDI BU HAK HUKUK

16
16
yanıtYanıtla
ŞENOL DİYE YAZILIR.ADAM DİYE OKUNUR:

şenol günel adam gibi adamdır. Fenerbahçeliler TFF yi karar öncesinde etkilemeye çalışıyorlar. Karar şu şekilde olmalı. Beşiktaş 3-0 hükmen galip. Feneve 5 maç seyircisiz. Fenevli yöneticilere ve teknik direktöre 120 gün hak mahrumiyeti. Olması gereken bu. Konyaya yalandan yere 5 maç verdiler febeye en az 5 maç vermeleri lazım. Yoksa TFF nin fenevi kolladığı belli olur

10
13
yanıtYanıtla
Ali:

Çok doğru ve yerinde bir öneri sonuna kadar katılıyorum

12
5
yanıtYanıtla
FB Lİ:

katılıyorum

11
5
yanıtYanıtla
fenerlitolga:

aslinda en dogrusu bu olur herhalde :)))

13
2
yanıtYanıtla
fenerliler Bu yorumu iyi okuyun:

Sizin kazandığınız bütün kupalar şaibeli. Gs başarılı iken gs ile kavga edersiniz. 3 yıldır Beşiktaş iyi 3 yıldır Beşiktaşla kavga ediyorsunuz. Kim başarılı ona çirkeflik yapıyorsunuz. Sizin yaptığınız ayıp. Yunan-ermeni-rum yapmaz sizin yaptığınızı. Birde ağlarsınız ağlakbahçeliler.

7
6
yanıtYanıtla
Gerçek:

Fenerbahçeye yapılanları iki gün de unuttunuz. Beşiktaş maçında m.topalin kafası yarıldı, beşiktaşin stadında silahla adam vururdu, a.samiyende koltuk kalmadı 2 ton su atıldı, 20:45 dendi, trabzonda direkler yıkıldı soyunma odasına kadar basıldı, fenerbahçe otobüsü kurşunlandı ki bunun insanlık suçudur . Bukadar olay olurken nerdeydiniz lannn. Söz konusu fenerbahçeye ceza olunca birlik oldunuz bumu sizin insanlığımız adelet anlayışınız. Önce bir aynaya bakın diycem ama malesef yüzler olmuş kayış gibi. Keser döner sap döner bi gün sizede !!!

4
9
yanıtYanıtla
tff göreve fenere 10 maç ceza:

Fenerbahçeliler TFF yi karar öncesinde etkilemeye çalışıyorlar. Karar şu şekilde olmalı. Beşiktaş 3-0 hükmen galip. Feneve 5 maç seyircisiz. Fenevli yöneticilere ve teknik direktöre 120 gün hak mahrumiyeti. Olması gereken bu. Konyaya yalandan yere 5 maç verdiler febeye en az 5 maç vermeleri lazım. Yoksa TFF nin fenevi kolladığı belli olur

6
5
yanıtYanıtla
cenk:

gerizekalı tff başkanı kim ? yıldırım demirören bjk eski başkanı, adam neden feneri kollasın bjk varken beyinsiz bari yorum yapma.

yanıt0
yanıt2
fazıl:

sen kimsin boş boş konuşuyorsun.

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title