Haberler

Erdoğan: Milli ve Yerli Para ile Kur Oyununu Bozacağız

Güncelleme:

Ak Parti Grup Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli ve yerli para ile kur üzerinde oynanan oyunu bozacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında kurlarla ilgili de konuştu. Erdoğan, "Milli ve yerli para ile kur üzerinde oynanan oyunu bozacağız. Altını belirleyici hale getirmenin adımlarını atacağız" dedi.

''MİLLİ VE YERLİ PARAYLA BİRLİKTE KUR OYUNUNU DA BOZACAĞIZ''

Erdoğan, Kur üzerinde oynanan oyunların derinliğinin olmadığı her geçen gün daha da iyi anlaşılıyor. Milli ve yerli parayla birlikte bu kur oyununu da bozacağız. Altını belirleyici hale getirmenin de adımlarını atacağız.

Bu yıl sonu itibarıyla İstanbul'da 3. Havalimanın açıyoruz. Bu yıl sonuna kadar İstanbul'umuzda Kanal İstanbul'un ihalesini gerçekleştireceğiz. Boğaz'dan 3 katlı tünelin geçişinin adımları atacağız. 18 Mart Çanakkale'deki muhteşem köprünün ayaklarının temelini attık'' diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title