Haberler

    Hessen Add'den Türkiye Konferansı

    Dr. Hoch's Konservatorium'da yapılacak konferansa, Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz ile Emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel konuşmacı olarak katılacak.

    Dr. Hoch's Konservatorium'da yapılacak konferansa, Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz ile Emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel konuşmacı olarak katılacak. Hessen Atatürkçü Düşünce Derneği'nin konferansla ilgili yayımladığı açıklamada, "TSK'nın yetişdirdiği iki değerli, emekli askeri Frankfurt'a davet ettik. Hapishaneden çıktıkları günden bu yana hiçbir intikam duygusu gütmeden, ülkemizin yeniden güzel günler görmesi için çalışan, bu milletin ve Mustafa Kemal Atatürk'ün askerlerini Frankfurt'ta ağırlamaktan ötürü büyük gurur ve onur duyacağız" denildi.

    Konuşmacıların Türkiye'nin durumu hakkında görüşlerini paylaşacakları belirtilen açıklamada, Emekli Tümgeneral Yavuz ile Emekli Kurmay Albay Önsel'in, konferansın sonunda misafirler için kitaplarını imzalayacakları belirtildi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Mustafa Önsel Ahmet Yavuz Türkiye Hessen Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title