Haberler

Samsun'dan Kısa Kısa

Kavak'ta okul müdürleri istişare toplantısı düzenlendi.

Kavak'ta okul müdürleri istişare toplantısı düzenlendi.

Kavak İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük, Şube Müdürü Kadri Bektaş ve okul müdürleri istişare toplantısında bir araya geldi.

Büyük, toplantıda yaptığı konuşmada, öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunmaları bakımından daha fazla katkı sağlanılmasını istedi.

Okullarda yapılacak projelere ilişkin tüm paydaşların dikkate alınması gerektiğini belirten Büyük, "2017-2018 eğitim öğretim yılı sonuna yaklaşıyoruz. Bazı okullarımız tarafından yıl sonu sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere ilişkin projeler hazırlanıyor. Elbette bu tür etkinlikler güzel ama bunlar hazırlanırken okuldaki paydaşların da dikkate alınmasında fayda var." dedi.

Büyük, bazen programların aynı gün ve saate geldiğine işaret ederek, bu nedenle okul müdürlüklerinin düzenleyeceği etkinliğin gün ve saatini diğer okullarla görüştükten sonra belirlenmesinin önem taşıdığını kaydetti.

ÇKS başvurunda zaman uyarısı

Kavak Ziraat Odası Başkanı Süleyman Aslankaya, 2018 Çitçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıt süresine ilişkin uyarıda bulundu.

Aslankaya, yaptığı açıklamada, ÇKS başvurularının 1 Ekim 2017'de başladığını, 30 Haziran'da sona ereceğini hatırlatarak, ÇKS başvurusunu yapmayan üreticilerin yıl içerisinde mazot, kimyevi gübre, yem bitkileri, fark ödemesi gibi tarımsal faaliyetlere ilişkin desteklemelerden yararlanmalarının mümkün olamayacağını kaydetti.

ÇKS başvurularında üreticilerin ziraat odalarından çiftçi belgesi alma zorunluluğu bulunduğunu dile getiren Aslankaya, "Çiftçilerimizin yeni sezona ait arazi bilgileri, üretim beyanları ve tarımsal varlıkları gibi bilgilerinin güncellemesi önem taşımaktadır." dedi.

Bafra Belediyesinden hırsızlık

Samsun'da Bafra Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünden malzeme çalındığı bildirildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünün deposuna giren hırsızlarca iki motorlu hızar, hilti, büyük matkap ile 30 litre benzinin çalındığı belirtilerek, emniyete şikayetçi olundu.

Bafra Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Samsun Bafra Kavak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title