Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında olağanüstü toplanan İl Genel Meclisi'ni, merkez ve ilçelerden gelen öğrenciler açtı.

Karabük İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda temsili İl Genel Meclis Başkanı Enes Ünal ile meclis kürsüsüne oturan Karabük Valisi Kemal Çeber, meclisin olağanüstü toplanma kararı aldığını söyledi.

Meclisin çok güzelleştiğini ve renklendiğini ifade eden Çeber, "Büyükleriniz adına haftanızı kutluyorum. Hepiniz İl Genel Meclis salonuna ileri ki yıllarda gelip sahibi olacağınız salonu daha bugünden sahiplenmenizden dolayı teşekkür ediyorum. Sizleri böyle gördüğüm zaman, zehir gibi bakan gözlerle zekanızla kültürünüzle gördüğümüz zaman hepimiz çok umutlanıyoruz. Hepimiz geleceğe daha umutla bakıyoruz." diye konuştu.

Meclisin açılışını yapan temsili İl Genel Meclisi Başkanı Ünal da meclis üyelerinin tek tek yoklamalarını yaparak, gündem gereği mecliste yazılı ve sözlü önergelerini görüşmeye açtı.

Bu sırada Safranbolu İl Genel Meclis üyesi olan bir öğrenci, her yıl en büyük bütçenin Milli Eğitime aktarıldığını ifade ederek, mevcut bütçenin arttırılarak, eğitim ve öğretime katkı sağlamasını talep etti.

Diğer çocuk meclis üyelerinin de önergeyi desteklemesinin ardından önerge oylama yapılarak kabul edildi.

Çeber ve meclis üyelerinin çocuklara, Türk bayrağı ve kitap hediye etmesinin ardından meclis normal olarak olağanüstü toplantısını yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Enes Ünal 23 Nisan Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title