Haberler

Adana Lüks Arabalar Görücüye Çıktı

Lüks arabalar görücüye çıktıTÜYAP Adana 6. Çukurova Otoshow Fuarı ziyaretçilere kapılarını açtı.

Lüks arabalar görücüye çıktı

TÜYAP Adana 6. Çukurova Otoshow Fuarı ziyaretçilere kapılarını açtı. Düzenlenen açılış törenine Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Otomotiv Distribütörleri Deneği Genel Koordinatörü Hayri Erce, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Nihat Sözütek, TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Vali Mahmut Demirtaş, bundan sonraki fuarda yerli otomobilleri sergileme imkanını heyacanla beklediklerini söyledi. Demirtaş, 'Özellikle şunu söyleyeyim, fuar hakikaten Adana'ya çok yakışıyor, Adana bir fuar kenti. Sağolsun belediye başkanımızın, bu sektördeki iş adamlarımızın bu fuarın gelişmesinde ve büyümesinde ciddi anlamda katkıları var. İnşallah bu sektörü her yıl geleneksel hale getiririz' dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise fuara ev sahipliği yapmanın memnuniyetini yaşadığını söyledi.

FUARLAR BÜYÜYOR, ADANA GELİŞİYOR

Adana'nın Fuarlarla anılan bir kent haline geldiğini belirten TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz ise, '2014 yılında fuarlarımızı toplamda 455 bin 11 kişi ziyaret ederken 2017 yılında fuarlarımızı 710 bin 831 ilgili ziyaret etti. Ziyaretçi sayımızda yüzde 56'lık bir artış yaşadık. Katılımcı sayımız yüzde 10 artarken fuarlarımız ise yüzde 8'lik bir büyüme kazandı. Yurt dışı alım heyetlerimiz ise yüzde 64'lük bir artış göstererek hem şehre hem fuar katılımcılarına hem de esnafımıza önemli kazançlar sağladı' dedi. Lüks araçların görücüye çıktığı fuarda 43 bin Euro'luk fiyatıyla Harley Davidson motorsiklet büyük ilgi çekti. Ayrıca Çukurova ve Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakülteleri öğrencileri kendi yaptıkları elektrikli araçları sergiye açtı. Mersin Üniversitesi Encülüs, Myrtys ve Regma adlı araçlarını ile fuara katılırken Çukurova Üniversitesi 2 farklı takım olarak 2 ayrı elektrikli aracını tanıttı. 6. Çukurova Otoshow Fuarı kapsamında 29 Nisan'da saat 13.00 ile 17.00 arasında Otofest düzenlenecek. Otofest kapsamında drift şov ve chooper gösterisi de yapılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Demirtaş Hüseyin Sözlü Alagöz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title