Haberler

Batmanlı İş Adamı Metin Güneş, Trabzonspor'a 1,5 Milyon Liralık Destek Verdi

Güncelleme:

Batmanlı iş adamı Metin Güneş, Spor Toto Süper Lig ekibi Trabzonspor'a 1,5 milyon liralık destekte bulundu.

Trabzonspor Kulübü, Batmanlı iş adamı Metin Güneş'in kulübe 1,5 milyon liralık destek sağladığını bildirdi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Trabzonspor'u ekonomik olarak yeniden ayağa kaldırmak için başlatılan çalışmalara öncü ve örnek desteğin Batman'dan geldiği belirtildi.

"YAPTIĞIMIZ DESTEĞİN DİĞER İŞ ADAMLARINI DA YÜREKLENDİRMESİNİ BEKLİYORUZ"

Açıklamada, Trabzonspor taraftarı olan Güneş'in, kulübe 1,5 milyon liralık destek sağladığı ifade edilerek, iş adamının şu görüşlerine yer verildi:

"Yaptığımız desteğin Trabzonsporlu diğer iş adamlarını da yüreklendirmesini temenni ediyorum. Trabzonspor'u tutmanız için Trabzonlu olmanız gerekmiyor. Biz Trabzon'dan kilometrelerce uzakta, bordo-mavi sevgisiyle büyüdük. Çocukluğumuz, onun bize verdiği büyük gururla geçti. Bize imkansız diye bir şeyin olmadığını, İstanbul takımlarını dize getirerek ilk Trabzonspor gösterdi. Bu bir vefa borcudur benim için. Dilerim ki maddi gücü yeten her Trabzonspor taraftarı aynı hassasiyeti gösterir ve kulübümüzün içinden geçtiği ekonomik buhrandan en kısa sürede çıkması için ellerini taşın altına koyar."

BAŞKAN AĞAOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili kulübe sağladığı mali katkı nedeniyle iş adamı Metin Güneş'e teşekkür etti.

Açıklamada, Ahmet Ağaoğlu'nun, "Bu hareketin Trabzonsporlu diğer iş adamlarına örnek olacağına inanıyorum. Her fırsatta Trabzonspor'un büyük bir camia olduğunu vurguluyoruz. Bu konuda kimsenin şüphesi yok, lakin bu büyüklüğün ispatına ihtiyaç duyulan bazı kriz dönemleri vardır ki işte biz böyle bir süreçten geçiyoruz. Yediden yetmişe, maddi olarak büyük küçük demeden, bu kulübün bir parçası olarak tüm camiamızı bu dayanışmaya davet ediyorum." görüşlerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ahmet Ağaoğlu Metin Güneş Trabzonspor Batman Spor Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (13)

Ahmet ballıses:

Yazıklar olsun Metin Güneş Batmanda bu kadar işsiz fakir gençler dururken sen gidip TS yardım yapıyorsun

67
4
yanıtYanıtla
batmanli genco:

kesin trabzonda asfalt yol işini almıştır bir batmanlı olarak bu aileyi çok iyi tanıyorum bunlar çıkarı olmadan babasına bile yardım etmezler . metin bey sakın heybet bey fikret bey duymasin . yazıklar olsun sana batman petrol meteliğe kursun sıkarken sen gidip trabzona destek ver bence reklam kokuyor. . yada buyuk bir ihale kokusunu kesin kes almıştır . . batman halkı olarak hakkımızı güneş ailesine helal etmiyoruz.

65
1
yanıtYanıtla
YARASA GRUBU:

BATMAN PETROL SPOR seni unutmayacak sayın güneş

46
3
yanıtYanıtla
Murat ayhan:

Arkadaslar bilip bilmeden konuşmayın, bu adam her sene batmanlı 1000 (bin) ögrenciye burs veriyor, yanında 500 tane batmanlı calısıyor, okul, taziye evi, cami yaptırıyor. Fırsatçı çıkarcılık yapmayin ayıp günah.

8
26
yanıtYanıtla
aaa:

Valla adamın Batmana hiçbir katkısını görmedik

yanıt3
yanıt1
Mersinli Tahsin:

Bende Trabzonspor sevdası ile büyüdüm. Mersinden Sevgiler

4
25
yanıtYanıtla
Ahmet ballıses:

TS ye yardım yapacağına BATMANlı hemşerilerine yardım et. Batmanlı işsiz gençlere bir fabrika aç

13
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

okadar aç insan varkene sen git takıma bağış yap allahu tela sana bırakırmı bunu

11
3
yanıtYanıtla
mmçmm:

haram para nasıl harama gidıyor.

6
6
yanıtYanıtla
adamınbiri:

HELAL SANA BİZE HER YER TRABZON ANLAMAYANLARA DUYURULU

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title