Haberler

Çorum Başgardiyanın Yaralanmasıyla İlgili 6 Kişi Tutuklandı

Başgardiyanın yaralanmasıyla ilgili 6 kişi tutuklandıÇorum'da cezaevinde görevli başgardiyanın pompalı tüfekle yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı.

Başgardiyanın yaralanmasıyla ilgili 6 kişi tutuklandı

Çorum'da cezaevinde görevli başgardiyanın pompalı tüfekle yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı.

Silahlı saldırı olayı iki hafta önce meydana geldi. Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda görevli başgardiyan Cevat Yıldırım (52) Bahabey Caddesi'nde kaldırımda yürüdüğü sırada arkasından yaklaşan bir kişinin pompalı tüfekle silahlı saldırısına uğradı. Bacaklarına isabet eden çok sayıda saçma ile kanlar içinde yere yığılan Yıldırım, olay yerine çağrılan ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırgan ise olayın ardından yaya olarak kaçtı.

ÖZEL EKİP KURULDU

Çorum Cumhuriyet Başsavcılığınca olayın aydınlatılması için soruşturma başlatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından faillerin belirlenmesi ve yakalanması için özel ekip kuruldu. Olayı çok yönlü araştıran ekip, silahla yaralama olayını Özkan Duran'ın gerçekleştirdiğini, Umutcan Duran'ın de gözcülük yaptığını, olayın ardından Sinan Gürbüz'e ait araçla da olay yerinden kaçtıklarını belirledi. Adreslerine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 3 kişinin ifadesinden yola çıkan polis, olayın azmettiricisi ve silahı temin eden kişiler olduğu iddiasıyla Erhan Duran, Ali Rıza Doğan ve Ali Can Deniz'i de gözaltına aldı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Şüphelilerden Özkan Duran'ın, emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf ettiği, başgardiyan Cevat Yıldırım'ı 7 bin lira karşılığında vurduğunu söylediği öğrenildi. Öte yandan Yıldırım'ın vurulması olayında kullanılan silah ise toprağa gömülü olarak bulunurken, elde edilen deliller çerçevesinde olayı gerçekleştiren, silah temini yapan olaya karıştıkları iddia edilen 6 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hitit Üniversitesi Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title