Haberler

Çanakkale Belediye Personelinin Dikkati Küçük Çocuğun Hayatını Kurtardı

Belediye personelinin dikkati küçük çocuğun hayatını kurtardıÇanakkale'de 2 gün önce Kordonboyunda Belediye'nin ÇABİS ekibinde görevli personel Oğuzhan Akgün yola aniden fırlamak isteyen küçük bir çocuğu otobüsün altında ezilmekten son anda kurtardı.

Belediye personelinin dikkati küçük çocuğun hayatını kurtardı

Çanakkale'de 2 gün önce Kordonboyunda Belediye'nin ÇABİS ekibinde görevli personel Oğuzhan Akgün yola aniden fırlamak isteyen küçük bir çocuğu otobüsün altında ezilmekten son anda kurtardı.

Çanakkale Belediyesi ÇABİS ekibinde görevli personel Oğuzhan Akgün'ün dikkati küçük bir çocuğun hayatını kurtardı. 2 gün önce meydana gelen ve güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerde Oğuzhan Akgün, Kordonboyunda bulunan ÇABİS İstasyonu önünde aniden koşarak yola fırlamak üzere olan küçük bir çocuğu son anda yakalayarak ezilmesini engelledi.Oğuzhan Akgün küçük çocuğu olayın ardından koşarak yanına gelen yakınına teslim etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title