Haberler

Diyarbakır'da Okul Bahçesine Giren 1.5 Metrelik Yılanı İtfaiye Yakaladı

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesindeki Mevlana Ortaokulunda öğrencilerin gördüğü yılan panik yaşatırken, bahçede taşlar altına gizlenen yaklaşık 1.5 metre boyundaki yılanı okula çağrılan itfaiye ekipleri tarafından bulanarak doğaya salınmak için götürüldü.

Merkez Kayapınar İlçesi Mahabat Bulvarında bulunan Mevlana Ortaokulu bahçesinde oynayan öğrenciler, bahçede bir yılan gördü. Öğrencilerin durumu öğretmenlere bildirmesi üzerine Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri okula çağrıldı. Bahçedeki taşıkların arasına gizlenen yılanı bulmak için ekipler taşları kaldırarak yılanı aradı. Yılanın yerini tespit eden ekipleri yaklaşık 1 saatlik çalışma sonrası yılanı yakalayabildi. Öğrenciler arasında paniğe neden olan ve yaklaşık 1.5 metre boyunda olduğu tespit edilen yılan, itfaiye ekipleri tarafından kırsal alana götürülerek doğaya bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Kayapınar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title