Haberler

    Olaylı Derbi Kaldığı Yerden Devam Edecek

    Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki kupa yarı finali rövanş maçının, yarıda kaldığı 57. dakikadan itibaren devam edilmesine karar verildi.

    Türkiye Futbol Federasyonu, geçtiğimiz hafta oynanan ve saha olayları nedeniyle 57. dakikada yarıda kalan Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının 3 Mayıs Perşembe günü kaldığı yerden devam etmesine karar verdi.

    Bugün karar almak adına toplanan federasyon yetkilileri, derbi mücadelesinin 57. dakikadan itibaren devam etmesine, ancak karşılaşmanın seyircisiz oynanmasına hükmetti.

    Federasyonun resmi internet sitesinden yayımlanan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

    "Türkiye Futbol Federasyonu, bugün yaptığı toplantıda 19 Nisan 2018 tarihinde Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçı ile ilgili kararını verdi.

    TFF Yönetim Kurulu, 57. dakikada Hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakası ile ilgili olarak; Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. Maddesi'nin 1. Fıkrası uyarınca, müsabakanın yarıda kaldığı andaki şartlarla tedbiren seyircisiz olarak tamamlanmasına oy birliği ile karar verdi.

    Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçı kaldığı yerden 3 Mayıs 2018 Perşembe günü oynanacak."

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Türkiye Kupası Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title