Haberler

    Kocaman: "Geçmişi Unutun"

    Sarı-lacivertlilerde Aykut Kocaman, son hafta öncesi takımını motive etmeye çalışıyor. Takımın geçmiş maçlara hayıflanmasını gören başarılı çalıştırıcı, “Geçmişi unutun” mesajıyla Atiker Konyaspor mücadelesini işaret ediyor.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımına "Geçmişi unutun" dedi. Şampiyonluk şansını son haftaya taşıyan ve kupa finalini de kısa süre önce kaybeden takımın üzerinde hala ciddi bir travma var. Lige havlu atmak üzereyken seri galibiyetlerle yarışa ortak olan sarı-lacivertliler bu sezon yaptıkları birçok bireysel hatanın bedelini ödüyor. Takımdaki genel hava "Biraz daha dikkatli olunsaydı, şu an şampiyonluk maçına çıkıyorduk" yönünde.
    Bir de bunun yanında kazanılmasına kesin gözüyle bakılan kupa finali var. Akhisarspor ile oynanan maça etkili başlayan sarı lacivertliler de esas travmayı yaratan konu kupanın kaybedilmesi oldu. Bu sezon iki kupayı kazanmaya çok yaklaşan takım; bir anlık konsantrasyon kaybı, bireysel hatalar gibi birçok etken sebebiyle şu anda sezonu kupasız kapama riski ile karşı karşıya. Karabükspor'u 7-0 ile geçen ve lider Galatasaray ile averaj farkını da kapatan futbolcular yine de büyük bir moral bozukluğu içinde.
    Ancak teknik direktör Aykut Kocaman, bu durumdan rahatsız. Şampiyonluk için önce kendi maçlarını kazanmak zorunda olduklarının altını çizen Kocaman, takımdan yarın oynanacak olan Atiker Konyaspor maçına odaklanmalarını istedi. Takımın sanki bu maçı kazanmış gibi davranması, şampiyonluğun kaçmış gibi düşünülmesi ve geçmişteki hatalara hayıflanmasının önüne geçmeye çalıştı.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Fenerbahçe Konyaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title