Haberler

    Devler Ligi Piyangosu!

    Fenerbahçe’de Atiker Konyaspor maçının ana hedefi Şampiyonlar Ligi bileti olacak. Şampiyonluk ihtimallerinin zor görüldüğü sarı-lacivertlilerde, ikincilik koltuğu gelecek sezon adına kritik bir önem taşıyacak.

    CELAL UMUT EREN

    Spor Toto Süper Lig'de son haftaya lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde ikinci sırada giren Fenerbahçe, bütün ihtimalleri düşünüyor. Şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın Göztepe'ye kaybedip, Başakşehir'in de Kasımpaşa karşısında puan yitirmesine ihtiyacı olan sarı-lacivertlilerde, A planı ikinci sırada kalmak üzerine kurulu.

    Sezonu kupasız kapatma durumuyla karşı karşıya kalındığı için en azından ikinci sırayı önemli gören Aykut Kocaman, bu sayede Şampiyonlar Ligi biletini almak istiyor.

    Şampiyonlar Ligi bileti ise birçok farklı özellik taşıyor. Gelecek sezondan itibaren uygulanacak yeni sistemler, Avrupa'nın 5 büyük liginin bütün takımları direkt grup aşamasına gidiyor.

    Ligi ikinci bitirdiği takdirde Fenerbahçe hem 3. ön elemede hem de kaldığında play-off aşamasında büyük rakiplerle oynamamış olacak. Adeta kupa kadar önemli görülen Şampiyonlar Ligi biletinin Fenerbahçe'ye getirileri şöyle olacak:

    10 yıldır Devler Ligi'ne katılamayan Fenerbahçe şanssızlığı kırmak için fırsat bulacak.

    Maddi açıdan gruplara kalma şansını yakalama durumu ortaya çıkacak ve 20 milyon euroya yakın bir gelir elde edilecek.

    Taraftarı yeniden kazanıp, kombine bilet ve biletlere ilgiyi artırmak için Şampiyonlar Ligi şans olacak.

    Transfer çalışmaları yapılırken, Şampiyonlar Ligi hedefi yeni oyuncuları ikna etmede kullanılacak.

    Kupası ve şampiyonsuz sezonlara karşın Şampiyonlar Ligi hedefine ulaşılması prestij sağlayacak.

    İdeal sistem devam

    Sarı-lacivertli takım ligin son hafta maçında Atiker Konyaspor karşısında ideal sistemine dönüyor. Kardemir Karabükspor'u 7-0 yenerken Fernandao-Soldado ikilisini kullanan teknik direktör Aykut Kocaman, yeniden tek forvete dönüyor. Alper'in ilk 11'e dönmesi bekleniyor.

    Cezalı Skrtel yerine Neto stoperde forma giyecek. Neto-Neustadter tandemiyle sahada olacak sarı-lacivertliler, 4-4-2'ye yakın bir sistem kullanacak. Öte yandan Aykut Kocaman da takımıyla son çalışmanın ardından bir toplantı yaparak, Konyaspor maçına motive olmalarını, 3 puan alarak rakipleri beklemelerinin doğru olduğunu iletti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Fenerbahçe Konyaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title