Haberler

    "Şampiyon Olabilirdik"

    SENAD OK

    Fenerbahçe ile sezonu ikinci sırada bitiren deneyimli teknik adam, soyunma odasında oyuncularıyla görüştü, tek tek konuştu. Zirveyi kaçırmalarını anlatan Kocaman, "Her şeye rağmen kendi hatalarımızdan şampiyonluğu kaçırdık, şampiyon olabilirdik" ifadelerini kullandı.

    Spor Toto Süper Lig'de sezonu ikinci sırada bitiren Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, maçın ardından tüm oyuncularla tek tek vedalaştı.

    Daha önceki açıklamalarında bu sezon istenen desteği tribünlerden alamamaktan yakınan Kocaman, kaçan şampiyonluk içinse soyunma odasında özeleştiride bulundu.

    "Şampiyon olabilirdik" diye söze başlayan deneyimli teknik adam; birçok dış faktörle mücadele ettiklerini, buna rağmen son maça kadar şanslarını sürdürdüklerini vurguladı. Kocaman, bu dış faktörlere rağmen kendi hatalarının ana unsur olduğunun altını çizdi. 53 yaşındaki çalıştırıcı, kaçan şampiyonluk için sorumluğun kendisinde ve tüm takımda olduğunu belirterek "Her şeye rağmen kendi hatalarımızdan şampiyonluğu kaçırdık" dedi.

    Sezon başı yaşanan konsantrasyon kaybı, oyuncuların bireysel hatası, yanlış kadro seçimlerinin şampiyonluğun gitmesindeki ana etken olduğunu belirtti.

    İstifa ediyor

    Kocaman son olarak Dünya Kupası'nda mücadele edecek oyuncularına başarılar dilerken diğer isimlere de iyi tatiller dileğinde bulundu.

    Bu arada, Aykut Kocaman, bu hafta yönetime istifasını sunacak. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli antrenör, 2-3 Haziran'daki seçime etki etmemek için görevinden ayrılacak. Böylelikle her iki adayın daha rahat hareket etmesi ve seçilen kişinin özgür olmasını sağlayacak.

    Kocaman ardından kısa süreli bir tatile çıktıktan sonra seçim sonucuna göre kendisi ve ekibinin geleceğini şekillendirecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title