Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 1 Yıl Daha Kalmak İstiyor

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sarı-lacivertli kulüpte en az 1 sene daha kalmak istiyor.

Spor Toto Süper Ligi 2. sırada tamamlayıp Devler Ligi vizesini alan Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçiminden çok teknik direktör Aykut Kocaman'da. Geleceği merak edilen başarılı çalıştırıcı, haziran ayının başında yapılacak seçim öncesi başkan adaylarının önünü açmak için istifasını sunarken, 'Kararımı 3-4 gün içinde açıklayacağım' demişti.

Bursaspor karşılaşmasındaki 'Sow' tezahüratına ve protestolara çok sinirlenip görevi bırakacağının sinyallerini veren Kocaman, soyunma odasında oyuncularına bu kararını açık açık dile getirmişti.

"1-2 TRANSFER YETER"

Bu net cümlelerden sonra yönetim 'Sezon planlamasında bu kez geç kalmayacağız' sözleriyle Kocaman'ı ikna turlarına başlarken, Ali Koç cephesinin de Aykut Hoca'ya bakış açısı değişti. 'Seçimde kim başkan olursa onunla çalışır mısın?' sorusuna 'evet' yanıtını vermeyi düşünüyor Kocaman. Son 2 haftada hem kendini dinleyen hem de takımın sezonu nasıl bitireceğini gören Kocaman, mevcut kadronun gelecek sezon başarılı işlere imza atacağını düşünüyor. Geçmiş yıllara oranla Devler Ligi'nden daha kolay takımların gelecek olması da hocanın 'Devam' kararını etkileyen bir başka detay.

Kadroda köklü değişiklik yerine 1-2 takviyeyle yapılacak ufak dokunuşlarla hem Süper Lig hem de Avrupa'da güzel sonuçların geleceğine inanan Aykut Hoca, büyük bir sürpriz olmazsa gelecek sezon da sarı-lacivertlilerin başında olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aykut Kocaman Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (50)

Murat:

Kalmasın gitsin diyenlerin çoğu fenerbahçeli değil. Aykut hoca uzun vadede fenerbahçeye çok faydası olur.

12
5
yanıtYanıtla
Adanaliwolf:

Senin fenerbahce li olmadigin kesinde gerisini netlestiremiyorum

yanıt3
yanıt2
fenerli:

oynattığı oyundan memnunmusunuz

yanıt3
yanıt1
riza:

bu kadro ile sampiyonluga oynamişsak o hoca büyük hocadir..devam karari dogru

10
3
yanıtYanıtla
fb fb:

aykut kocaman basarili bir hocadir devam

8
4
yanıtYanıtla
1907:

Aykut hocamiz insallah 10 sene daha kalir

9
3
yanıtYanıtla
cemo:

kadroyu aykut kursun ..dandik kadro kurulup aykut başa geçirilmesin

9
2
yanıtYanıtla
cenk:

Fenerbahçe yönetiminin son üç yıldaki yap-boz haline getiridiği takımı stopersiz, gocüsüz ve sakatlarıyla ve bireysel hataları ile alıp , bjk ve başakşehirin önünde bitridi, ve Fenerbahçe tarihine göre 2. lik başarı değildir ama o kadro ile 2. lik başarıdır. Takımın haklarını yönetimden daha iyi savundu. yabancı hocalar Türkiyede yapamıyor. . . . bizde sabır yok

9
1
yanıtYanıtla
FENERLİ:

bence kalmalı yoksa köklü değişiklik bir sezon daha sampıyonluk yok demektır

8
1
yanıtYanıtla
AZİZ:

KALIRSA ŞAMPİYINLUK HAYAL

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title