Haberler

    Dursun Özbek, Canlı Yayında Konuşuyor! (Canlı)

    Galatasaray başkan adayı Dursun Özbek, A Spor'da soruları yanıtlıyor.

    İşte Özbek'in açıklamaları;

    'Bu bir planlama sonucunda oluşan şampiyonluktur, öyle kendiliğinden olan bir durum yok. 2015 yılına gitmek gerekiyor, 2014-2015 sezonu başında yepyeni bir takım oluşturduk.

    UEFA daha önce bize turnuvalardan 2 yıl men cezası verdi, bunu 1 yıla indirdik. Ayrıca iki sene için 'Futbolcu ödemeleri konusunda 65 milyon avroyu geçme.' dediler. Bu sınır geçilmediği için UEFA'nın ceza süresi geçtiğimiz sezon sonunda bitti.

    21. şampiyonluk Galatasaray'a çok yakıştı. Galatasaray ilklerin takımı. 5. yıldızı da herkesten önce Galatasaray takacaktır. Yönetime geldiğimizde doymuş bir takım vardı. Men cezası almış bir takım vardı. Takımın yenilenmesi ihtiyacı söz konusuydu. Bir plan dahilinde bunu yaptık ve 2017-18 sezonuna başlarken yeni takım kurduk. 10'a yakın transfer yaptık bunların 8-9'u sürekli sahadaydı.  Fatih Terim hocamızı getirmekle bu kurulan kadroyu taçlandırmış olduk. Bizim onunla ilişkimiz yeni başlamıyor. Yönetime ilk geldiğimde Sayın Terim ile görüştüm.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title