Haberler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Güneşli Günler Yeniden Doğacak

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübünün geleneksel hale getirdiği iftar daveti Vodafone Park Stadında düzenlendi. Davette konuşan başkan Fikret Orman, "Güneşli günler yeniden doğacak" dedi.

Beşiktaş'ın geleneksel hale getirdiği iftar daveti Vodafone Park'ta düzenlendi.

İftar davetine başkan Fikret Orman, yönetim kurulu ve kongre üyeleri, medya, sanat ve spor dünyasından bir çok isim katıldı.

FİKRET ORMAN: "GÜNEŞLİ GÜNLER YENİDEN DOĞACAK"

Gecede kısa bir konuşma yapan Fikret Orman, zor bir sezon geçirmelerine rağmen güneşli günlerin tekrar doğacağını söyledi.

Başkan Orman, "Zor bir sezon geçirdik, ligi istemediğimiz sonuçla bitirdik ama güneşli günler yeniden doğacaktır. Bu sezonu kapattık. Yeni transfer sezonuna yeni hedefler, yeni umutlarla başlayacağız. Beşiktaş dünya çapında bilinen, Türkiye'nin marka değeri en yüksek kulübü olarak çalışmaya devam edecektir. Ağustos'ta başlayacak ligde başarılı olmak için çalışmaya başladık. Umarım iyi bir sezona başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Vodafone Park Fikret Orman DHA Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (18)

KAYAHAN:

Bu sene BJK nin şampiyonluğu çalındı.BJK - GS maçı öncesinde Beşiktaşın maneviyati ayaklar altına alındı.Beşiktaşın GS maçına morali bozuk çıkması sağlandı.Bu maçtaki galibiyet şampiyonluğa yetiyordu.

14
10
yanıtYanıtla
İbrahim bgd:

Yav bırakın tatavayı yok şöyle oldu yok böyle oldu iki yıldır nasıl şampiyon olduğunuz da ortada, tüm hakem taktirleri lehinizeydi, bunu herkez biliyor. Beşiktaşın halini sorgulayın ağlamayın. Büyük Başkan sizi batırdı kimsernşn haberi yok beşiktaş tolgaydan başka kimi satabilir acaba. . . takım da Allah için 30 altında adam yok. Bi tosic vardı 29 onuda sattı zaten şimdi ne olacak bakalım. Veteran Beşiktaş takımı gibi. . . Acaba bu yüzden şampiyonlık gitmiş olabilir mi???

yanıt2
yanıt2
BUDA:

TİYATRUCUYU GEÇTİ

7
10
yanıtYanıtla
delikanli:

tiyatrocu zaten değil ama olsa bile en azından sizin gibi emek hırsızı değil

yanıt10
yanıt7
KEKOVALI:

BAK SEN HELE GÜNEŞLİ GÜNLER TEKRAR OLACAKMIŞ , AKILLANMADINIZ TABİ TAKIMIN BAŞINDADAKİ ZAT TAKIMIN ŞAMPİYONLUĞA GİDERKEN BİRDEN BİRE NASIL DÖRDÜNCÜLÜĞE GETİRDİ BUNUN HESABINI YAPTINIZMI O KOMPLEKSLİ ADAM EN İYİ TOPCULARI HİÇ OYNATMADAN YEDEK KLÜBESİNDE ÇÜRÜTTÜ SADECE BU TAKIMI NE SEN NEDE ŞENOL GÜNEŞ HAKETMİYORSUNUZ , LÜTFEN ÇEKİN GİDİN VE SİZİ ARTIK HAZEDEMİYORUZ

2
14
yanıtYanıtla
drjohnfire:

hangi en iyi topçu ? hangi komplex ? ve en önemlisi sen bunu hangi beyinle söylüyorsun provaktör

yanıt2
yanıt0
ULUBATLI SOUNESS:

ARTIK İMPARATOR FATİH TERİM GELDİ FİKO BELKİ DE O GÜNEŞ HİÇ DOĞMAYACAK

2
6
yanıtYanıtla
Galatasaray:

güneşli günler bitti TERİM''li günler başlıyor

1
2
yanıtYanıtla
antigs:

terim kim yaa

yanıt1
yanıt0
capkinbaskan:

insallah sisli kara bulutlu yillar sizi bekliyor

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title