Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 1

Şişli'de oto tamir dükkanına silahlı saldırı düzenlendi.

Şişli'de oto tamir dükkanına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda dükkan sahibi boynundan yaralandı. Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, İnönü Mahallesi Dolapdere Caddesi 6 numarada bulunan oto tamir dükkanında saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Motosiklete gelen kaslı iki kişi, işyerine doğru ateş etmeye başladı. 7 el ateş eden kişiler, olay yerine geldikleri motosiklet ile kaçtı. Açılan ateş sonucu işyerindeki Fahri Ayzıt'ın boğazına kurşun isabet etti. Yaralı Ayzıt'ı ağabeyi hemen yakında bulunan özel bir hastaneye götürdü.

Silah seslerini duyan çevredeki esnaf durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, işyerinin bir çok yerinde kurşun isabet ettiğini belirlerken cadde üzerinde çok sayıda kovan buldu.

Haber aldıktan sonra olay yerine gelen Ayzıt'ın eşi Sema Esmanur Ayzıt gözyaşlarına hakim olamadı. Çevredekiler ağlayan kadını sakinleştirip teselli etmeye çalıştı.

Çevrede esnaflık yapan Yusuf Melden, "Silah seslerine geldik, çocuk vurulmuş götürmüşler hastaneye. Esnaf çocuktu kavgası, gürültüsü yoktu. Daha önce aralarında bir şeyler geçmiş. Kurşun gırtlağına gelmiş" diye konuştu.

Polis silahlı saldırıyı gerçekleştirenleri yakalamak için çalışma başlattı.

Görüntü Dökümü

----------------------

-Oto tamir dükkanında detay görüntü

-Polis ekiplerinden detay görüntü

-Yerdeki boş kovanlardan detay görüntü

-Çevre esnaftan detay görüntü

-İş yerinin isabet eden kurşundan detay görüntü

-Polis ekiplerinin şerit çekmesi

-Vurulanın eşinin ağlaması

-Genel ve yakın detaylar

24.05.2018 - 19.06 Haber Kodu : 180524187

======================

3- BEYLİKDÜZÜ'NDE ARAÇ YANGINI

İSTANBUL DHA

Beylikdüzü D-100 Karayolu'nda seyir halindeki araç motor kısmından tutuşarak alev alev yandı.

Beylikdüzü D - 100 Karayolu yan yol, Hadımköy Metrobüs Durağı yakınlarında dün saat 18.00 sıralarında, seyir halinde olan panelvan tipi bir araçta yangın çıktı. Edirne istikametine doğru seyir halinde olan aracın motor kısmı bir anda tutuşarak alev aldı. Alevlerin çıktığını gören sürücü, durdurduğu aracı terk ederek yangını söndürmeye çalıştı. Bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken araçta hasar oluştu.

Görüntü Dökümü:

-----------------

-Alev alev yanan araç

-İtfaiye ekiplerinin söndürmesi

24.05.2018 - 19.57 Haber Kodu : 180524201 - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title