Haberler

Çin Ekibi Dalian, Fatih Terim İçin Yıllık 10 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı

Güncelleme:

İspanyol basını, Çin ekibi Dalian Yifang'ın Fatih Terim'i takımın başına getirmek için yıllık 10 milyon euroyu gözden çıkardığını duyurdu.

Galatasaray'ı yarım sezonda şampiyonluğa taşıyan Fatih Terim'le ilgili İspanya'dan sürpriz bir iddia geldi.

Radio Marca, Bernd Schuster'in çalıştırdığı ve Gatian ve Carrasco gibi iki yıldızı almasına rağmen hayal kırıklığı yaşayan ve 16 takımlı ligde 15. sırada yer alan Çin'in Dalian Yifang'ın takımın başına tecrübeli teknik adamı getirmek istediği ifade edildi.

EN FAZLA KAZANAN 3. TEKNİK DİREKTÖR OLACAK

Dalian'ın yıllık 10 milyon euro vereceği dile getirilirken kabul etmesi halinde Terim'in Guardiola ve Mourinho'dan sonra dünyanın en fazla kazanan 3 teknik direktörü olacağı bildirildi.

Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Terim'in transferi için menajer Jorge Mendes'in devrede olduğu hatta Dalian'a Fatih Terim'i öneren kişinin de Mourinho olduğu belirtildi.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Galatasaray Fatih Terim Dalian Spor Haberler

500

Yorumlar (90)

karamaurat:

Ben bu adamın başarılı biri olduğuna inanmıyorum. Fetoya bulaşmıs bir GS var. Şampiyon olsa ne yazar olmasa e yazar. Derin güçler şampiyonluğu. . .

23
50
yanıtYanıtla
ALI:

LAN NE SAÇMALIYOSUN SEN. HE ARSENALİ DEFETÖ SAYESINDE YENDI GS

yanıt24
yanıt9
KAAN:

TABİ BİZİM ADETİMİZDENDİR HER BAŞARILI OLAN KİŞİ FETÖYLE İLİŞKİLENDİRİLİR KARAMURAT BİRAZ HAPA ARA VER BE

yanıt2
yanıt2
BEŞİKTAŞ JK:

imPARAtor, GELİRİNİ ARTIRMA HESABI YAPACAĞI YERDE, ÖNCE MİLLİ TAKIM VASITASIYLA ÜLKEYE ATTIĞI KAZIĞIN (VİCDANİ YÖNDEN) HESABINI VERSİN. . . aslında şaşırmamak gerekir. . GALATASARAY''da yetişenlerin genel karakteri budur. . .

22
32
yanıtYanıtla
bjk nin düzgün taraftarı:

SENİN GİBİ MALLAR DA ÇIKAN HER HABERE İNANIRLAR SİZ GİDİNDE KENDİNİZİ AVUTUN TİNERCİLER PARA İÇİN OYNUYOR TOPÇULARINIZ MAÇ SEÇEREK OYNAYAN TEK TAKIMSINIZ

yanıt1
yanıt4
.:

ADAM 2 SENELİK ANLAŞMA YAPMIŞ ANLAŞMA DOLMADAN KOVULDUĞU İÇİN YAPILAN AKİTE SADIK KALMIŞ PARASINI ÇATIR ÇATIR ALMIŞ NE VARKİ BUNDA TIPKI YENİKÖY KASABI BOSQUE VEYA PRANDELLI GİBİ TERİM YİNE ALMAZDI O PARAYI TFF ONU KÜÇÜMSEDİ KÜÇÜK DÜŞÜRDÜ ONLARA GICIKLIĞINA ALDI

yanıt1
yanıt2
KAAN:

TERİMİ SEVİYORUM AYRICA RABBİM DEVLETİMİZİ MİLLETİMİZİ KORUSUN

25
2
yanıtYanıtla
Zamazingo:

Adamin çinde ne işi var.Zaten futbol federasyonunu soyup sogana çevirdi

20
5
yanıtYanıtla
metin:

zaten paracısın durma git çine gelecek sezon zaten tırtlayacaksın cl liginde size gelen geçen vuracak geçmiş mazide kaldı sayın imparator geçmişi mazi geliceği niyazi imparator kebapçiiii celaaal

16
8
yanıtYanıtla
MUŞLİ:

CİNCONDAN DAHA PAZLA PARA KOPARTMAK İÇİN KENDİNİ PAZARLIYOR. . . .

16
7
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title