Haberler

Gölbaşın'da Eski Ramazan Eğlenceleri Yaşatılıyor

Güncelleme:

Gölbaşı Belediyesi geleneksel ramazan eğlenceleriyle Gölbaşılılara dopdolu bir ramazan programı sunuyor.

Gölbaşında Ramazan boyunca Gölbaşı'nın mahallelerinde iftar sofraları kurulurken, Atatürk sahil parkında yapılan geleneksel ramazan eğlenceleriyle ramazanın tadı çıkarılıyor.

Belediyeninin düzenlediği ramazan etkinliklerinde Sunucu İbiş ile Yarışmalar, Geleneksel Animasyon, Orta oyunu, Akrobasi Şov, Aşuk Maşuk oyunları, karagöz ve hacivat gösterisi, meddah, tahtabacak şovmeni, iple kukla gösterileri yer alıyor.

Ayrıca Gölbaşı Belediyesi tarafından, Mogan Gölü Atatürk Sahil Parkı'na Gölbaşılı vatandaşların iftardan sonra güzel vakit geçirebilmeleri ve dilediklerince alış veriş yapabilmeleri için standlar kuruldu.

"HEMŞEHRİLERİMİZİ SAHİL PARKINA BEKLİYORUZ"

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ramazan ayında vatandaşların keyifli ve hoş bir zaman geçirmelerini amaçladıklarını belirterek,şunları kaydetti: "Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan'ı birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna uygun idrak etmek, vatandaşlarımızla bir araya gelmek için Ramazan etkinlikleri düzenledik. Ramazan heyecanını birlikte yaşamak için tüm Gölbaşılıları geleneksel ramazan eğlencelerine davet ediyor, tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Gölbaşı Belediyesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title