Haberler

    Galatasaray'da Ali Tanrıyar Anıldı

    Tanrıyar'ın vefatının 1. yıl dönümünde gerçekleştirilen anmada, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de hazır bulundu...

    Galatasaray Kulübünün eski başkanlarından Ali  Tanrıyar, vefatının 1. yıl dönümünde anıldı.
    Geçen sene 103 yaşında vefat eden Ali Tanrıyar'ın Zincirlikuyu  Mezarlığı'ndaki kabri başında gerçekleştirilen anmada, Galatasaray Kulübü Başkanı  Mustafa Cengiz, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Şenkal, Mahmut Recevik, eski Şişli  Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Tanrıyar ailesi hazır bulundu.
    Katılımcılara hitap eden başkan Mustafa Cengiz, "Çok değerli bir  mensubumuz, Ali Tanrıyar başkanımızı anıyoruz. Kendisi anlatmak için söylenecek  kelimeler çok anlamsız ve zayıf kalır. Koca bir ömür, koca bir çınar. Kendisiyle  tanışma onuruna defalarca yaşadım. Riva arazisinin, Galatasaray Adası'nın  kazanılmasında çok değerli katkıları vardır. Çok iyi bir insandı ve çok iyi bir  Galatasaraylıydı." dedi.
    Camiaların geçmişlerine sahip çıktıkları oranda büyüdüklerini  vurgulayan Cengiz, "Bizim tarihimiz içinde Ali Tanrıyar başkanımızın yeri ayrı.  Biz onu çok yeni kaybettik. Seneyi devriyesindeyiz. Onun pozitif enerjisini  unutmam mümkün değil. Her zaman yardımsever ve güleçti. Galatasaray'a çok büyük  hizmetler etti. Mekanı cennet olsun. Ne mutlu bana ki başkan olarak kendisini  anmak nasip oldu." diye konuştu.
    Öte yandan, yarın gerçekleştirilecek olağan genel kurulla ilgili basın  mensuplarının soruları üzerine Cengiz, "Üç adaya da candan başarılar diliyorum.   Galatasaray kendi kaderini, kendi yolunu çizecek. Genel kurulumuz çok sağ duyu  sahibidir. Kendine en uygun olanı, beni veya bir başka arkadaşımızı seçecek.  Kazanan Galatsaray olsun." yanıtını verdi.
    Anmada Ali Tanrıyar için duaların okunurken, lokma dağıtıldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mustafa Cengiz Zincirlikuyu Ali Tanrıyar Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title