Haberler

Ülke Menfaatini İlk Sırada Tutarak Siyaset Yapıyoruz"

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, "Hep milletimizin, ülkemizin menfaatine ne olabilir, ülkemiz daha güçlü ve müreffeh nasıl olabilir, birlikte ve güçlü şekilde nasıl bir düzen kurabiliriz, bunun mücadelesini verdik." dedi.

Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri çalışmaları kapsamında Seçim Koordinasyon Merkezi açtı.

Saraçlar Caddesi'nde merkezin açılış programında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, ülke menfaatini ilk sırada tutarak siyaset yaptıklarını söyledi.

Yarım asırlık bir gelenekten geldiklerini ifade eden İriş, şunları kaydetti:

"Saadet Partisi olarak bugüne kadar söylemlerimizde, eylemlerimizde ve duruşumuzda hiç sağa sola sapmadan, yerli ve asil bir duruşla hep vatandaşın huzuruna geldik. Oy hesabı yapmadık, dünya işlerinin hesabını hiç yapmadık. Hep milletimizin, ülkemizin menfaatine ne olabilir, ülkemiz daha güçlü ve müreffeh nasıl olabilir, birlikte ve güçlü şekilde nasıl bir düzen kurabiliriz bunun mücadelesini verdik.

Zor zamanlar geçirdik. Partilerimiz kapatıldı, önümüz kesildi. her türlü imkandan yoksun bırakılmaya çalışıldık. Ancak Allah'ın yardımıyla, halkımızın desteğiyle ve ilgisiyle hiç yılmadık, yolumuzdan sapmadık ve doğru şekilde bugünlere geldik. Artık önümüz açık. 4 defa partimiz kapatıldı. En sonunda bölündük ve baraj altında bırakıldık."

"Baraj sorunu aşılmıştır"

CHP ve İYİ Parti'yle kurulan ittifak sayesinde baraj sorununu açtıklarını belirten İriş, şöyle devam etti:

"15 yıldan beri insanlarımız 'Oyumuz boşa gitmesin, sayınız az' diye bize bunu söylüyorlardı. Bu süreçte vatandaşlarımız değişik partilere oy verdi. Ama bugün gelinen noktada Allah'ın yardımıyla baraj sorunu aşılmıştır. Artık her bir oyun karşılığı vardır. Ama her bir oyunda hesabı vardır. Biz dün kurulmuş bir parti değiliz. Tam 50 yıldan beri bu memleketin siyasetinde söz söylüyoruz. Sadece söz söylemiyoruz, fırsat geldiğinde ve iktidar olduğumuzda icraat yapıyoruz. Bu süreçler içinde önümüze engeller kondu, barajlar çekildi, yaftalar yapıştırıldı ama biz bir gün halkımızla kucaklaşacağımız günü bekledik ve o günde geldi inşallah."

Saadet Partisi Edirne Milletvekili adayı Ali Demirkıran da koordinasyon merkeziyle vatandaşlara daha yakın olmak istediklerini belirtti.

Merkezin açılışına, Saadet Partisi Edirne milletvekili adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Siyaset Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title