Haberler

    Varsa Yoksa Taraftar

    SENAD OK

    Yıldırım, amaçlarının kulübe kaynak oluşturmak olduğunu belirtti, "Ben Fenerbahçeliyim ama bir şey vermem, yönetim kötü, antrenör kötü' demekle, bayrak sallamakla olmaz. Omurga taraftar olmalı, her şeye katılmalı. Forma alıyorlar teşekkür ederiz ama diğerlerine de destek vermeliler" dedi.

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün basın mensupları ile bir araya geldi. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya  Yıldırım'ın yanı sıra Başkan Vekili Mithat Yenigün, Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ve şube yöneticileri katıldı. Toplantıda 'Dönüşüm, Yeni Dönem' adında bir sunum gerçekleştirilerek sarı-lacivertli kulübün son 20 yılını kapsayan dönem ile ilgili bilgiler verildi.
    Sunumun ardından bir konuşma yapan Başkan Yıldırım, amaçlarının Fenerbahçe'ye kaynak oluşturmak olduğunu söyledi. Yıldırım," Barcelona, Bayern Münih'te statlar dolu. Spor kültürü orada gelişmiş. 1 Milyon Üye Projesi'nde 100 bine ulaştığımızda, tüzüğe madde koyacağız. Kulüp üyeleri muhakkak stattan kombine alacak. Oyuncu almadığınızda bugün kombine alınmıyor. Böyle olunca bütçe dengesiz  oluyor. 1 Milyon Üye Projesi Fenerbahçe'nin lokomotifidir. Bayrak sallamakla olmaz. 25 milyon taraftarımız var ve buraya 100 bin, 200 bin insanın üye olması lazım. Yakalandığımız kötü operasyonları atlatmamız lazım" diye konuştu.

    F.Bahçe Evleri'nin önemine vurgu yapan Yıldırım, "Fenerbahçe Evleri, bölgedeki insanların kulübe üye olmasıyla yapılıyor. Bu gelirleri başka türlü yakalayamayız. Saha gelirlerini 2-3 milyon daha artırırsınız. Diğer kalemlerle sağlayamazsınız. Halkın takımı Fenerbahçe, taraftarının sahip çıkmasıyla büyür. 'Ben Fenerbahçeliyim ama bir şey vermem, yönetim kötü, antrenör kötü' demekle olmaz. Basketbolun 30 milyon euro bütçesi var. Sponsor 11 milyon, saha gelirleri 3 milyon euro. Bu açığı kapatan taraftar olmalı. Kur artınca taraftar da 'Bir şey veremeyiz.' derse hiçbir şey ilerlemez. Omurga taraftar olmalı. Taraftar her şeye katılacak. Forma alıyorlar teşekkür ederiz ama diğerlerine de destek vermeliler." dedi.
    Hedef Avrupa'da ilk 10

    Sunumda, başkanlığa tekrar seçilmesi durumunda Aziz Yıldırım'la yeni dönemde bütün branşlarda her sezon Avrupa'nın ilk 8 takımı arasında yer alınması,  2023'te gelirlerin yüzde yüz arttırılması gibi hedeflerin olduğu vurgulandı. "F.Bahçe ekolünün" oluşturulacağı ve Avrupa'nın ilk 10 kulübü  arasına girileceği iddia edilen sunumda, "Siyah Çoraplılar Futbol Akademisi"ne de vurgu yapıldı. "Futbol Yatırımları AŞ" adında bir oluşum kurulacağı İstanbul'dan pilot takımın katılacağı aktarıldı.

    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title