Haberler

"Dönüşmezsek Toprak Ana İnsanoğlunu Yok Edecek"

TEDx konuşmacıları arasında yerini alan Hale Caneroğlu, dinleyicilerine yeni bakış açıları kazanarak potansiyallerine ulaşmaları ve mutlu olabilmeleri için tüyolar verdi.

Kişisel gelişim ve dönüşümün insanlığın kurtarılması için şart olduğunu söyledi.

2004 yılında hayatlarımıza Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı olarak giren Hale Caneroğlu, yeni kariyeri olan Mutluluk Öğretmeni olarak, TEDx konuşmacıları arasında yerini aldı. "Dönüşmezsek Toprak Ana insanoğlunu yok edecek" diyen Caneroğlu, sözlerine şöyle devam etti: "kişisel gelişim ve dönüşümü sadece kendi hayatınızı iyileştirmek için yapılması gereken bir şey olarak görüyorsanız, yanılıyorsunuz! Aslında tüm insanlığı ve dünyayı kurtarıyorusunuz.."

Heal Your Life ve Orange Frog öğretilerinden derlediği konuşmasıyla Hale Caneroğlu bu sefer bambaşka bir alanda ve bambaşka yetenekleriyle kendini izleyenleri yeniden büyüledi. Caneroğlu, konuşmasında şu üç mesaja yer verdi: hepimizin içi kayıtlarla dolu bir kara kutusu var; Önce mutluluk, sonra başarı; İnsan olmayı hatırlama zamanı.

Yeni kariyeri ve TEDx sunumu hakkında konuşan Caneroğlu "Eğer başarı mutluluk getirseydi ben mutlu olurdum. Marilyn Monroe da dünyanın en mutlu insanı olurdu. Başarı mutluluk getirmez. Mutluluk bir seçimdir. Önce mutluluk sonra başarı" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hale Caneroğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title