Haberler

Dündar: "Felaketin Yaralarını Saracağız"

Güncelleme:

Osmangazi Belediye Mustafa Dündar, selden en çok etkilenen yerlerden biri olan Hüdavendigar Mahallesi'ndeki vatandaşlara destek olmak için bölgeye gitti. İncelemelerde bulunan Başkan Dündar, vatandaşların mağduriyetlerinin giderileceğini söyledi.

Uludağ'da yağan şiddetli yağmurun dereleri taşırması sonucu Orhaneli yolunda heyelan meydana gelirken, bazı mahalleler de ise su baskınlarının yaşanmasına neden oldu. Yollarda araçları sürükleyen yağmur suları, ev ve iş yerlerine zarar vererek maddi hasara sebep oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sel felaketinin hemen ardın su baskınının yaşandığı Hüdavendigar Mahallesi'ne gitti. Bölgede incelemeler yapan Başkan Dündar, vatandaşlarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Dündar, sel felaketinin yaraların sarılması adına ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Vatandaşlara yardım eli uzatan Başkan Dündar, "Yağan aşırı yağış, kentimizin maalesef bazı bölgelerde vatandaşlarımızı mağdur etti. Bu felakette tek tesellimiz can kaybının yaşanmaması. Belediye ekiplerimiz ve iş makinelerimiz sel felaketi yaşanan yerlere müdahale ederek, yardımda bulunmaya çalışıyor. Diğer kurumlarla birlikte ortak çalışma sonucunda el birliğiyle felaketin yaralarını saracağız. Vatandaşlarımız bilsin ki bütün imkanlarımızla onların yanındayız. Hepimize geçmiş olsun" dedi.

Sel felaketinin yaralarını sarmak adına gece saatleri boyunca bölgede çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, sahur vaktinde vatandaşlara yemek dağıttı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Dündar Osmangazi Yağan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title