Haberler

Ağzımıza Silah Dayadılar Diyen SP'lilere MHP'den Yanıt Geldi: Bize Ateş Açtılar

Güncelleme:

Ankara'da 100 kişinin birbirine girdiği parti kavgasında Saadet partililer, "MHP ağzımıza silah dayadı" derken MHP'liler ise ''Saadet isimli küçük ve önemsiz parti mensupları arkadaşlarımıza ateş etti." dedi.

Ankara'da 100 kişinin birbirine girdiği parti kavgasında, Saadet Partisi'nin yaptığı açıklamada İl Seçim Karargah Başkanı Selim Aydın, "MHP ağzımıza silah dayadı" derken MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ise, ''Saadet isimli küçük ve önemsiz parti mensupları arkadaşlarımıza ateş etti." diye konuştu.

''SAADET İSİMLİ KÜÇÜK VE ÖNEMSİZ PARTİ MENSUPLARI ARKADAŞLARIMIZA ATEŞ ETTİ''

Ankara'da 2'si ağır 7 Saadet Partilinin yaralandığı pankart kavgası ile ilgili olarak yazılı açıklama yapan MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, şu ifadeleri kullandı: "İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında Saadet isimli küçük ve önemsiz parti mensupları partimizin afişlerini indirmişler. Bu durumu gören yoldan tesadüfen geçmekte olan ülküdaşlarımız kendileri ikaz etmişler ancak grup başta sopa tekme ve yumruklarla cevap vermiş karşılık alınca silaha sarılmış ve arkadaşlarımıza ateş etmişlerdir.'' dedi.

KAVGA SONRASINDA SAADET PARTİSİ DE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Saadet Partisi Ankara İl Seçim Karargah Başkanı Selim Aydın yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "Saat 01.30 sularında partide toplantı yapıyorduk. Arkadaşlar bizi aradılar başkanım Anadolu Bulvarından bize saldırıyorlar. Bizde şuan ağır yaralı olan Ankara 3. Bölge 3. Sıra adayımız Mehmet Fethi Öztürk beyle olay yerine intikal ettik. Biz oraya gider gitmez ne olduğunu sorduk Mevlüt Karakaya ve ekibindeki arkadaşlar bizim arkadaşların pankartlarını yırttığı iddiasıyla arkadaşları darp etmişler. Olayın öncesinde şu oluyor; bizim arkadaşlar pankartları taşırken bir anda Devlet Bahçeli'nin makam arabası geçiyor. 5 dakika bir ekip geliyor. Bizim arkadaşları dövüyorlar. Dövdükten sonra soruyorlar ne oldu diye. Bizim arkadaş diyor ki biz indirmiyoruz pankartlarınızı diyor. Bu yerdeki pankartlar ne bizim pankartlarımız deyince yanlışlık oldu diyorlar.

''SİLAH ÇEKİP AĞZIMIZA DAYADILAR''

''Biz oraya intikal edince polisi aramaya teşebbüs ediyorum elini omzuma atıp bak kardeşim uzatmayalım yoksa kötü olacak bununla kalmayacak. Biz olay uzamasın diye arkadaşları götürmeye çalışırken bir anda 25-30 kişi gelip sorgusuz sualsiz bize vurdular. İnanın sayısını saymakla güçlük çektim. Öyle bir noktaya geldi ki silah çekip ağızlarımıza dayadılar. Polis bizim arkadaşları tutuyor. Öldüresiye darp edilen bizim arkadaşlar gözaltına alınıp karakola götürülen bizim arkadaşlar. Sağlıkçılar bile diyor ki bu adamın durumu ağır bu adamın hastaneye götürülmesi lazım diyor. Polisler diyor ki amir emri var gönderemeyiz diyor. İl Başkanımız Fatih bey gelip siz ne yapıyorsunuz dedikten 20 dakika sonra ambulansın gitmesine izin veriliyor.''

''ÜLKÜDAŞLARIMIZ MEŞRU MÜDAFAA HAKLARINI KULLANDI''

Saadet Partili Selim Aydın'ın açıklamasına karşılık MHP'li Turgay Baştuğ, ''Ülküdaşlarımız meşru müdafaa haklarını kullanmışlardır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Çankaya ilçesindeki 1071 Malazgirt Bulvarı üzerinde gece yarısı meydana gelen olayda, yol üzerindeki aydınlatma direklerine parti bayrakları asan yaklaşık 20 kişilik Saadet Partili grup ile bölgeye daha sonra gelen ve MHP'li olduğu öne sürülen 80 kişilik grup arasında bayrak asılması nedeniyle tartışma çıktı. Bir süre münakaşa eden şahısların arasındaki gerginliğin şiddetlenmesi soncu olay, kısa sürede kavgaya dönüştü. 100 kişilik kalabalık grup bulvar birbirine girerken, bayrak sopaları da silah olarak kullanıldı. Güçlükle ayrılan kavgada Saadet Partisi Ankara Milletvekili Adayı Mehmet Fethi Öztürk ve kardeşi ağır yaralandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title