Haberler

Real Madrid, Asensio İçin 150 Milyon Euroluk Teklifi Reddetti

Güncelleme:

İspanyol devi Real Madrid, yıldız futbolcusu Marco Asensio için gelen 150 milyon euroluk teklifin yüzüne bile bakmadı.

Real Madrid'in, Marco Asensio için yapılan çılgın teklifi reddettiği ortaya çıktı.

Oyuncunun menajeri Horacio Gaggioli yaptığı açıklamada, "Real Madrid, 150 milyon euroluk teklifi reddetti. Bunun İngiltere'den bir kulüpten geldiğini düşünebilirsiniz. Çünkü bu parayı, o ligden bir takım ödeyebilir" diyerek teklifin Premier Lig'den geldiğini ifade etti ancak takım adı vermedi.

SERBEST KALMA BEDELİ 700 MİLYON EURO

Eflatun-beyazlı ekip, 22 yaşındaki Asensio'nun sözleşmesini sezon başında 2023'e kadar uzatmış ve serbest kalma bedelini 700 milyon euro olarak belirlemişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Real Madrid Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

ALMANYALI:

Iste büyük takım budur. Beşiktaş başkanı Cenk Tosun u satmakla, , Besiktaş ı şampiyonluktan etmiştir. Zarar 60 milyon €.

17
3
yanıtYanıtla
BAHTİYAR:

BJK belki kendi kaybetti ama Türkiye''ye kazandırdı. Bir GS''li olarak Beşiktaş''ı gönülden tebrik ediyorum. Uygun fiyat bulunduğunda yerliler Avrupa''ya gönderilmeli. Örneğin Cenk şu anda oynadığı futbolla Türk futbol ve reklamına 60 milyon eurodan çok daha fazlasını kazandırıyor.

yanıt6
yanıt8
Gurbetci ALMANYALI:

Çok merak ettim nasıl kazandırıyor. Hiç bir avrupa ülkesi Türk futboluna kuruş yatırım yapmaz. Kendi kendimizi kandırmayalım. Yıllardır burada yaşıyorum, bizi adam yerine koymuyorlar.

yanıt8
yanıt0
Biri:

Hic bir reklam, şampiyonlar liginde oynamaktan daha iyi değildir. Kaldıki Cenk Tosun vasat bir takımda oynuyor.

yanıt6
yanıt0
CİMBOMLU:

CİTY

3
2
yanıtYanıtla
Uyutmaya devam:

Yalancının?

1
0
yanıtYanıtla
Analiz:

Saçma span bir oyun bu futbol. Dünyada açlıktan ölen insanlar varken insanlığın bu şımarıklığı yenilir yutulur değil !!!

1
0
yanıtYanıtla
Vbjbggg:

Oşşşşt

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title