Haberler

Sarhoş Yolcu Bira İçin Uçağı Birbirine Kattı

Güncelleme:

Karayipler'deki Virgin Adaları'ndan ABD Miami'ye doğru havalanan bir uçakta, büyük bir kavga çıktı. Sarhoş olan yolcu Jason Felix, American Havayolları'nın 1293 sayılı uçağı havadayken kavga çıkardı.

ARKA ARKAYA YUMRUKLAR ATTI

Bill Bolduc adlı yolcu tarafından kaydedilen görüntülerde Felix bir diğer yolcuya üst üste yumruk attı. Kabin görevlileri ve yolcuların güçlükle ayırdığı kavga, uçağı birbirine kattı.

BİRA İSTEDİ, OLMAYINCA KAVGA ÇIKARDI

Kavga, sarhoş yolcunun kabin ekibinden bir bira daha istemesi ve talebin reddedilmesi üzerine başladı.

Kabin görevlisinin "Lütfen yerinize oturun, Size bira getiremem, bir saat içinde ineceğiz" dediği video kaydında duyuluyor.

GÖZALTINA ALINDI

Uçak Miami'ye indiğinde ise Felix'i FBI ajanları bekliyordu. Gözaltına alınan sarhoş yolcu, mahkemeye çıkarılacak.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Karayipler Miami Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (28)

Karamsarzade:

Alkol kötülüklerin anasıdır. Bir bilet için yüzlerce insanın canını tehlikeye atıyorlar. Alkoliklerin uçağa binmesi yasaklanmalı. Hatta insanların içine çıkarılmamalı.

15
5
yanıtYanıtla
Ayarında içelim:

İçelim içmesine ayarında içelim tadında içelim keyfine içelim muhabbetine içelim dimi ne güzel ama başladımı durmuyo şişe şişe oluyo sarhoş olup ortalıgınlarıştırıp uyanınca hatırlamiyoruz dimi o zaman içmeyin ben biraktım içmiyorum ayarınız yoksa içmeyin benim gibi .

6
13
yanıtYanıtla
dürbünlü:

iyi partiyi denemekte fayda var.,akp chp hdp denenmiştir.,akp chp dinle çok oynadılar hdp,de bölücüdür.,ümidimiz meral akşener.dir..

7
8
yanıtYanıtla
milaslı:

batılı gibi yaşayacksak oyumuz iyi parti vatandaşa kim hizmet edecekse batıdaki gibi alkol, içki , gay barlar lezbiyenlere özgürlük ve daha birçok özgürlük olacaksa meral de olur yeterki bize karışmayan biri olsun bizi serbest bıraksın çoğu şey suç olmaktan çıkarılsın.

yanıt5
yanıt8
diyarbakırlı:

uçakta içki yasak olmalı bu ne saçmalık ben orda olsaydım gösterirdim ona

8
6
yanıtYanıtla
MARDİNLİ:

Atacan uçaktan Aşağıya bol bol deniz suyu içsin,,,sağ kalırsa tabikiiii

10
3
yanıtYanıtla
EBUBEKİR:

arkadaşlar zombi hapı var mış sizler haberlerde görmüş sünüz insan bu zombi hapını yutunca zombi gibi davranıyor muş çok eğlenceliymiş sizler neler düşünüyor sunuz

1
10
yanıtYanıtla
konak:

kabin memurları akpli galiba, ince gelince sınırsız içki olacak

6
4
yanıtYanıtla
BELEK:

RAKI ÇOK PAHALI

6
2
yanıtYanıtla
belek sorunu olmasın:

merak etme ince gelince milli içeğimiz rakı ve diğer alkollü içecekler her kesin tükeceği miktarlarda olacak. Sen rahat ol oyunuzu inceden yana kullan zevki sefanın dibine vur

yanıt3
yanıt3
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title