Haberler

Ankara'da Partililerin Bayrak Asma Kavgası: 5 Yaralı (3)

KILIÇDAROĞLU'NDAN YARALILARA ZİYARETCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Saadet Partisi (SP) ve Milliyetçi Hareket Partililer (MHP) arasında bayrak asma tartışması sırasında çıkan kavgada yaralanan Saadet Partisi Ankara 3'üncü Bölge 3'üncü sıra...

KILIÇDAROĞLU'NDAN YARALILARA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Saadet Partisi (SP) ve Milliyetçi Hareket Partililer (MHP) arasında bayrak asma tartışması sırasında çıkan kavgada yaralanan Saadet Partisi Ankara 3'üncü Bölge 3'üncü sıra Milletvekili Adayı Mehmet Fethi Öztürk ve diğer yaralıları tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya 1071 Malazgirt Bulvarı'nda, gece saatlerinde bir grup Saadet Partili ve MHP'li arasında çıkan bayrak asma kavgasında yaralanan Saadet Partisi Ankara 3'üncü Bölge 3'üncü sıra Milletvekili Adayı Mehmet Fethi Öztürk ve 2 kişiyi tedavi gördüğü Gazi Hastanesi'nde ziyaret etti.

'TÜRKİYE'NİN BU ACI TABLOLARI YAŞAMAMASI LAZIM'

CHP Lideri Kılıçdaroğlu partisinin seçim bildirgesin açıkladıktan sonra, Mehmet Fethi Öztürk'ün tedavi gördüğü Gazi Hastanesi'ne gitti. Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu çıkışta yaptığı açıklamada, "Hepimiz siyaset yapıyoruz. İnandığımız düşünceleri kamuoyu duysun diye, pankartlar afişler asmak, siyasetin bir geleneğidir. Şiddet uygulamak, insanları sopayla dövmek, insanları yaralamak doğru değildir. Türkiye'nin bunları aşması gerekiyor. Eğer böyle bir tablo Türkiye'nin önüne konulacak ise, bu gelecek açısından da son derece vahimdir. Geçmişte buna benzer çok acı olaylar yaşadık. Türkiye'nin bu acı olayları yaşamaması lazım. Bütün siyasal partiler demokratik ortamda düşüncelerini özgürce ifade edebilmelidir. Hangi parti olursa olsun, her siyasal partiye saygı duyuyoruz. Ama bu saygının ölçüsü şiddetin olmamasına bağlıdır. Arkadaşımız ağır bir şekilde yaralanmış. Umarım kısa sürede taburcu edilebilecek. Dolayısıyla bu bizi son derecede üzdü. Benzer bir tablonun Türkiye'nin yaşamaması lazım. En büyük arzumuz ve dileğimiz budur" diye konuştu.

TEDAVİSİNİN ARDINDAN ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Gece saatlerinde meydana gelen kavgada valiliğin açıklamasına göre, 5 kişi yaralandı. Olay nedeniyle soruşturma başlatıldı ve olaya karışan 4 kişi ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Kılıçdaroğlu'nun ziyaret ettiği Mehmet Fethi Öztürk'ün olayda silah kullandığının tespit edildiği, hakkında gözaltı kararı alındığı, hastanedeki tedavisinin ardından adliyeye sevk edileceği açıklandı.

Gizem KARADAĞ/ANKARA,-

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title