Haberler

Galatasaray'da Mustafa Cengiz Yeniden Başkan Seçildi

Güncelleme:

Galatasaray Kulübünün Olağan Seçimli Genel Kurulunda Mustafa Cengiz yeniden başkan seçildi ve sarı-kırmızılıların 38. başkanı oldu.

Galatasara'ın Olağan Seçimli Gelen Kurulunda, en yakın rakibi Dursun Özbek'in 1051 oy önünde bulunan Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı ekipte yeniden başkan oldu.

Galatasaray'da beklenen başkanlık seçimi bugün gerçekleşirken, oyların sayımına devam ediliyor. 20 sandıktan 16'sının sayıldığı sarı-kırmızılı camiada Mustafa Cengiz resmen başkan oldu.

4 SANDIK ÖNCESİ BAŞKANLIĞI GARANTİLEDİ

Açılan 16 sandık sonucunda 2062 oy alarak en yakın rakibi Dursun Özbek'le arasındaki oy farkını 1051'e yükselten Cengiz, kalan 4 sandıktaki 989 oyun tamamını Dursun Özbek'in alması halinde bile başkanlık koltuğuna oturmayı garantiledi.

Açılan 16 sandıkta toplam 3814 oy kullanılırken, bu oyların 2062'si Mustafa Cengiz'e gitti.

Bu sonuçla birlikte Cengiz, Galatasaray'da ocak ayında yapılan olağanüstü seçimli genel kurulun ardından bu seçimden de galibiyetle çıkarak başkanlık görevini sürdürdü.

MUSTAFA CENGİZ'İN LİSTESİ

Asil üyeler: Abdürrahim Albayrak, Yusuf Günay, Murat Ece, Kaan Kançal, Mahmut Recevik, Okan Böke, Dilek Kutlu, Dorukhan Acar, Ömer Cansever, Emre Erdoğan.

Yedek üyeler: Metin Karakaya, Banu Vahapoğlu Akgün, Erol Özmandıracı, Özgür Savaş Özüdoğru, İlber Aydemir

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi?
500

Yorumlar (9)

ASLAN GS:

HAYIRLI UGURLU OLSUN

21
0
yanıtYanıtla
Srk:

Hayırlı olsun baskanım. Zor dönemde kulübe sahip cıktınız takım sampiyon olunca herkes kulübe baskan olmak istiyor. Siz ve ekibinizi tebrik ederim

17
1
yanıtYanıtla
SORGUNLU:

Hayırlı uğurlu olsun.

15
0
yanıtYanıtla
TEO:

allahım iyi ğünler bizi bekliyor

14
1
yanıtYanıtla
Ali:

Güler yüzlü insan yolun açık olsun yalancı özbekten utanmadımı 12 milyon dolara aldığı adamı 8.5 milyon dolara aldım demeye yazıklar olsun soyguncu gitti

8
0
yanıtYanıtla
beşiktaşın çocuğu aziz yıldırım:

Beşiktaşın çocuğu dursun özbek

7
0
yanıtYanıtla
Adanali Celal:

Evet sonun Canim Galatasarayim hakkettigi Baskan ve ekibini buldu Baskanimiz ve Ekibi gercek hakiki Cani gönülden Galatasaraylilardir insallah önümüzdeki 15 sene bu Ekip kalir Galatasarayimizin basinda UEFAYI ve SÜPER kupayi kazanmistik insallah bu MUhtesem Baskan ve Ekibiyle Sampiyonlar Liginide kazanacaz Insallah tüm GALATASARAY CAMIAMIZA Tekrar Hayirli UGURLU OLSUN

1
0
yanıtYanıtla
Aziz başkan:

Bizi unutma

1
0
yanıtYanıtla
Baba Ergün:

Yaa bu dursun Özbek nekadar yüzsüz muski tekrardan nasıl aday oldu acaba

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title