Haberler

Survivor'da Adem ve Turabi Birbirine Girdi, Acun Ilıcalı Çıldırdı

Güncelleme:

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen programlarından Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Adem ve Turabi arasındaki kavgaya sinirlenen Acun Ilıcalı, öfkeden çılgına dönüyor.

Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Oynanan ilk dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden taraf olan Gönüllüler takımı yaptıkları oylama sonucunda eleme adayını belirledi. Eleme adayları Hakan ve Yağmur oldu. Eleme adaylarının belli olmasından sonra bu akşam ekrana gelecek bölümün fragmanı da yayınlandı.

ACUN ILICALI ADETA ÇILDIRDI

Ünlüler takımında Adem ile Turabi'nin kavgasından sonra Acun Ilıcalı adeta çıldırdı. İplerin iyice gerildiği yarışmada Acun Ilıcalı, "Arkadaşlar susalım artık, konuşanı atacağım" diye bağırarak müdahalede bulundu. Merve Aydın araya girerek Turabi ve Adem'i ayırmaya çalıştı.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (46)

devam devam:

''Büyük Vaat!180 MilyonMetrekarelik MayınAlanlarıTarımAlanı Yapılacak Erdoğan''''ın seçim beyannamesinde dikkat çeken vaatlerden biri de 180 milyonmetrekareyi bulan mayınlı alanların, tarım, hayvancılık, ticaret ve iskana açılacak olması. ''- hatırlıyorum. meclis tv de canlı canlı izliyordum . AKA PE li bakanlar, bu arazileri İSRAİLLİ bir firmaya vermek için mecliste yırtınıyordu. Allah tan CHP ve MHP bastırdı da , topraklarımız , altı ve ustunu 50 yıllığına kullanım şartı ile İSRAİLe verilmedi. TAMAM.

31
29
yanıtYanıtla
kzk ye:

nasıl insanlarsınız ki , bize ait olan topraklar , ısrarla İSRAİLLİ bir firmaya, yer ustu ve altı kaynakları ile beraber , mayınlardan temizlenme karşılığı PEŞKEŞ çekilirken , bu kısmı bir türlü kafası basmamış ta , ve bunun ne anlama geldiğini görmemiş te , hala demagoji yapma sığlığını gösteriyor. işin ilginç yanı , kendilerinden başka herkese vatan haini yaftasını yapıştırmaya meraklı bu tayfa. Allah tan hala , ülkemde vatanını seven ulusalcılar ve milliyetçiler var.

yanıt1
yanıt0
Alpay:

İsterse 180 metre kare olsun, İsrail Filistinlileri katladerken ahkam kesen Tayyip Beyin emriyle mecliste İsrail''e yaptırımlar yine reddedildi, var mı anlaşılmayan bir şey.

yanıt1
yanıt0
11:

iyi olmuş bazen mualefet işe yarıyor ama bazende chp gidip avrupada amerikada türkiye cumhuriyeti onlara şikayet ediyor soruyorum bu ülkeye saldırsa veya bir iç karışıklık çıksa ne olurdu bu ülke ambargo dahi koysa yine bu ülkenin insnaı zarar görür . diger taraftan isrele iş vermemesi çok güzel eger kendileri gelirse başa aynı şeyi yapmasını bekliyoruz

yanıt0
yanıt0
ref:

Türkiyenin Heryeri tarıma müsait 16 senedir niye ciftciliği hayvancılığı niye bitirdiler

yanıt1
yanıt1
100 yılda bir:

kırkyılda bir işe yaradı sizin parti o zman

yanıt0
yanıt0
sedat:

hala bu yarışmayı izleyen var mı ya. gerçi ülke zekasına göre bir yarışma

10
11
yanıtYanıtla
Niye:

Herkesi genelliyorsun ki ozaman srnin zekana gore !

yanıt1
yanıt1
SEDA:

Senin Türkçenden nasıl bir zekaya sahip olduğun belli oluyor. Evet izliyoruz. Derdi seni mi gerdi ?

yanıt9
yanıt4
S:

Acun yazıyor onlar oynuyor

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title