Haberler

Alevlerin Arasından Kızını Kurtaran Anne, Minik Oğlunu Kurtaramadı

Güncelleme:

Uşak'ta uyuduğu sırada yangın çıktığını fark eden anne, 5 yaşındaki kurtarırken 3 yaşındaki oğlu alevlerin arasında can verdi.

Uşak'ta bir apartmanda çıkan yangında, 34 yaşındaki iki çocuk annesi, 5 yaşındaki kızını yangından kurtarırken, 3 yaşındaki oğlunu ise kurtaramadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdükten sonra küçük çocuğun cansız bedeniyle karşılaştı.

2 ÇOCUK ANNESİ UYUDUĞU SIRADA YANGINI FARK ETTİ

Yangın, saat 19.30 sıralarında Ünalan Mahallesi Barboros Caddesi'ndeki apartmanın birinci katında çıktı. 2 çocuk annesi Gülcan Çolak, uyuduğu sırada henüz bilinmeyen bir nedenle evde çıkan yangını fark etti.

Alevlerin Arasından Kızını Kurtaran Anne, Minik Oğlunu Kurtaramadı

KIZINI KURTARDI AMA OĞLU ALEVLERİN ARASINDA KALDI

Çolak, ilk olarak kızı İremsu Çolak'ı kucağına alarak dışarı çıkardı. Sırtı ile elleri yanan anne Çolak, alevlerin evi sarması nedeniyle 3 yaşındaki oğlu Nurullah Çolak'ı kurtaramadı.

İTFAİYE KÜÇÜK ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTI

Evden dumanlar çıktığını fark eden komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra evde yaptığı incelemede küçük Nurullah'ın cansız bedeniyle karşılaştı.

Alevlerin Arasından Kızını Kurtaran Anne, Minik Oğlunu Kurtaramadı

OĞLUNUN ÇAKMAKLA OYNADIĞIN SÖYLEDİ

Minik Nurullah'ın cesedi otopsi için Uşak Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, aynı hastanede tedaviye alınan anne Gülcan Çolak'ın ise ilk ifadesinde, oğlu Nurullah'ın genelde çakmakla oynadığını, uyurken yangını fark edip kızını kucaklayıp dışarı çıktığını, küçük oğlunu ise alamadığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Uşak 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

dürbünlü:

Çok üzücü bir durum,Allah hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın.,şunuda unutmadan söyliyeyim,kaza ve belalardan korunmak için günlük az veya çok sadaka vermeliyiz,bu bir tek hurmada olabilir bir bardak suda olabilir.özellikle imkanı olanlar kurbanda tüm aile fertleri için kurban keserlerse,bir sene boyunca sıkıntılara karşı siper olur.tecrübe edilmiştir.

199
1
yanıtYanıtla
Nefise:

Bir annenin yaşayabileceği en acı olay. Ben evimin bütün camlarına kilit taktırdım. Uyumak istediğim zamanda mutfağı kilitler yatarım. Hepimizin başına gelebilir tedbirli olmakta fayda var.

161
1
yanıtYanıtla
Sahin:

Allah sabirlar versin aileye.kucuk coguguda allah rahmet eylesin guzel allahim kimseyi boyle silamasin gercektende cok aci bir olay. Yalniz cocuklari kucukken neyin iyi neyin kotu oldugunu haramin ve hellain iyiligi ve kotulugu konusunda yetisrilimelidirler allah sabirlar versin

148
2
yanıtYanıtla
birisi:

cok uzucu cakmaklar cocuklu evde saklanmali ve camlarada dikkat edilmeli cocuk bu hersey yapar yazik yaaaaaaaaaa rabbim korusun herkezi

121
2
yanıtYanıtla
46:

Allah kimseyi evladiyla sinamasin

29
2
yanıtYanıtla
karadenizli53:

KÜÇÜK EVLADIMIZ ARTIK ŞEHİT OLMUŞTUR. RABBİMDEN AİLESİNE YAKINLARINA SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI SABIR VE METANETLER DİLİYORUM. ALLAH RAHMET EYLESİN. DİĞER YAVRUMUZADA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM. SÖZÜN BİTTİĞİ YER.

3
0
yanıtYanıtla
Fako:

Of of bu acıya nasil dayanilir ya rabbi sen sabır ver Allah rahmet eylesin.

2
0
yanıtYanıtla
ANKARAGÜÇLÜ:

ALLAH SABIRLAR VERSİN,

1
0
yanıtYanıtla
TUFAN:

çocukların ikisini birden kucaklaması gerekirdi. o heyecanla yapamamış herhalde. çok yazık olmuş küçük çocuğa.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title