Haberler

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç: Aykut Kocaman'la Çalışmak İsterdim

Güncelleme:

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, Aykut Kocaman ile devam etmek isterdim. İstikrardan yanayım. Ancak taraftarın beklentisi var. Seçilirsek düşünüp karar vereceğim." dedi.

Fenerbahçe'de yaklaşan seçim öncesinde başkan adaylarından Ali Koç, CNN Türk'te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk oldu.

Ali Koç, başkan seçilmesi durumunda teknik direktör Aykut Kocaman ile yola devam etmek isteyebileceğini ancak taraftarın beklentilerinden dolayı ayrılığın daha yakın olduğunu ima etti.

"TARAFTARIN BEKLENTİSİ VAR"

Ali Koç açıklamasında, "Aykut Hoca, bir hocadan fazlası. 3 Temmuz'u beraber yaşadık. O dönemde Aykut Hoca takımı motive etmek, çok zordu yani. Yobo'yu 6 dakika ile havalimanında imzaladık sözleşmesini. Aykut Hoca bu camianın değeridir, benim kalbimdeki yeridir. Çok isterdim devam etmek, devam edip etmeyeceğim yönünde de bir şey söylemiyorum. İstikrardan yanayım ama taraftarın bir beklentisi var. Camiadan öyle büyük bir beklenti var ki, bunu da göz ardı etmek istemiyorum. Seçilirsek düşünüp karar vereceğim"

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aykut Kocaman Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

Aziz fenev:

Kah kah gülesim geldi çalışmak isterdim ama ama ama ama ama haydi len ordan seni seçerler mi hiç be angut

14
38
yanıtYanıtla
fenerlitolga:

yaw zaten baksana göndermek istememde ama taraftar öyle istiyor demeye getiriyor . . . . . . insaALLAH baskan olamazsin gezici olaylarini destekleyen kisisin

13
32
yanıtYanıtla
Feneristan:

aziz başkan bıraksın artık. . yeter. . . . yeni kan gerek bu takıma. . .

18
10
yanıtYanıtla
MEMATİ:

ALİ KOÇ BAŞKAN OLURSA FENERBAHÇEYE KESİNLİKLE BİR İNGİLİZ TEKNİK DİREKTÖR GETİRİR.

14
3
yanıtYanıtla
Kalafatçı:

ALİ KOÇ BAŞKAN FENERBAHÇE ŞAMPİYON.

13
4
yanıtYanıtla
alper:

demirel gibi konuştu ne dediği belli değil.

5
8
yanıtYanıtla
Galatasaray:

Efendi Besiktas. Fernerbahce cumhuriyeti. Sampiyon Galatasaray her takimin bi lakabi varya bizimde sampiyon

7
3
yanıtYanıtla
aziz yıldırım:

booş konuşma aliciğim. Baskette final oynadık burdan yürüsene sen.

1
6
yanıtYanıtla
Adanaliwolf:

Bi umudumuz sen vardin angut kocaman diyince oda bitti sonumuz hayirli olsun ne diyelim . . . yazik yazik yazik. . . bu aykut kocaman sanirim virüs gibi yapisti güzelim fenerbahce ye . . dünya yildizi getirsen iki hafts sonra yedek. . . aykut kocaman : 3 gol attik geriye ceklilin yeter der forveti cikartir sonra 3 gol yeriz oyuna yeniden forvet alir . . . futboldan anladigi bu iste . . . UNUTMAYIN BU KADRO BU TEKNIK HEYET VARDARA ELENDI farkli bisey beklemeyin KRALEX

1
6
yanıtYanıtla
misafir:

sevgili ali koç tv programını izledim göz yaşlarımı tutamadım aziz yıldırım ihbarcılığada başlamış demeki ama sen o kadar temiz o kadar güzel bir çocuksunki ailen sizler hiç bir zaman tamah etmeyin senin dürüstlügün duruşuna hayran kaldım ben eli iki yaşında bir anneyim yoksa mavi gözlü çocuk yenidenmi doğuyor alah seni korusun

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title