Haberler

Ünlü Oyuncu Arda Öziri Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul dizisinde rol olan oyuncu Arda Öziri, bu sabah geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti.

Diriliş Ertuğrul'un Göktuğ'u Arda Öziri bu sabah geçirdiği motosiklet kazasında yaşamını yitirdi. Kaza sonrası Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen 39 yaşındaki oyuncu Arda Öziri, yapılan müdahaleleri rağmen hayatını kaybetti.

ALİ ÖZİRİ KİMDİR?

14 Eylül 1978 yılında dünyaya gelen Arda Öziri, 9 Eylül Ünv. Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Anemi Grubundada vokalistlik yapmaktadır. Diriliş Ertuğrul dizisinde Göktuğ karakterini canlandıran Arda Öziri aslen İzmir doğumludur.

Ünlü Oyuncu Arda Öziri Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Oyuncunun yer aldığı projeler:

Diriliş Ertuğrul - Göktuğ (2016-2017)

Aşkın Bedeli - Poyraz (2013-2015)

Son İstasyon - Burak (2010)

Akasya Durağı - Başkomiser Yardımcısı Tolga(2010-2011)

Cemile - Kaan (2006)

Dolunay - Erdem (2005)

Kandil (2005)

Memleket Hikayeleri - Irmağın Aldığı Gelin (2005)

Büyük Umutlar - Özgür (2004)

Ah Be İstanbul (2004)

Kampüsistan - Yiğit (2003)

Estağfurullah Yokuşu (2003)

Asmalı Konak - Haluk (2002)

Kınalı Kar (2002)

Yedi Numara (2000)

Dadı (2000)

Ruhsar (1997)

Ünlü Oyuncu Arda Öziri Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Ünlü Oyuncu Arda Öziri Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Ünlü Oyuncu Arda Öziri Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Ünlü Oyuncu Arda Öziri Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Motosiklet Arda Öziri Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (61)

Yorumcu:

Allah rahmet eylesin haberi okuyunca cok uzulduk genc olum zor rabbim ailesine sabirlar versin :(

56
0
yanıtYanıtla
polis işini tam yap:

Arda beyfendiye Allahtan rahmet dilerim. Polisler özellikle trafikçiler şu hızlı, ehliyetsiz ve kasksız motor kullanılarak hiç acımayıp ceza kesin.

54
2
yanıtYanıtla
Anti-CİN:

Psikolojik sorunların geneli emin olun cinlerden kaynaklıdır cinler sıkıntısı olan ulaşsın bana beş dört dört dört yedi dört dokuz altı yedi bir

0
52
yanıtYanıtla
müslüman insan:

Allah kafir cinlerden bütün cümlemizi korusun. Müslüman cin kardeşlerimizdir bahtiyar etsin.

yanıt8
yanıt1
medyumlar için polis gerekeni yapsın:

Öncelikle şunu diyim medyumsan para ile yapıyorsan bu işi kendin zaten cinsin. Ama ehli sünnet hocalarımız parasız yapan sadece gariban cin musallatı defolsun diye.

yanıt7
yanıt0
şehitler ölmez vatan bölünmez:

Medyumsan zaten millete büyüyle cinleri musallat edersin ama iman ve insan çinden Allahın nazarında güçlüdür cinci sahtekar.

yanıt11
yanıt0
ifrite karşı bolca dua edin:

Allah kahretsin kafir cinleri, ifriti. Allah en adil olanıdır.

yanıt8
yanıt0
müftü yardımcısı:

Allah günahlarını affetsin, belki de ölüm en hayırlısı olmuştur.

15
33
yanıtYanıtla
ipek:

ne biliyorsun günahını günahı sadece yaradan bilir burda böyle rumuz alarak sivri sivri yobazca yazı yazarak islamı ve müslümanları islami kesimi küçük dşürmeyemi çalışıyorsun kendince

yanıt2
yanıt1
Zenon far:

Bu ışıklar icinde yatmak tabiri ne ya..Işık mı... Bu nasıl bir tabir ya..cakma kültür sempatizanlarının , medeniyet temsili ifadelerinden..ışık falan yok..kapattılar ısığı..tedaş müsade etmez öyle ışıklar içinde yatmaya..kültür emiciler sizi

28
6
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title