Haberler

Üç Türk Dizisi Fas'ta En Çok İzlenenler Listesine Girdi

Fas'ta gerçekleştirilen TV ölçümlerinde 'Beni Affet', 'Kara Sevda' ve 'Asla Vazgeçmem' dizileri 'En Çok İzlenenler' listesine girdi.

Fas'ta geçen hafta yapılan ölçümlere göre, üç Türk dizisi 'En Çok İzlenenler' listesinde ilk üç sırayı aldı.

"KARA SEVDA, BENİ AFFET VE ASLA VAZGEÇMEM"

Fas merkezli Maroc Metre şirketinden yapılan yazılı açıklamada, ülke genelinde televizyon seyircilerine yönelik yapılan ölçümler sonucunda, 'Beni Affet' birinci sırayı alırken, 'Kara Sevda' ikinci,'Asla Vazgeçmem' ise üçüncü sırada yer aldı.

Üç Türk Dizisi Fas'ta En Çok İzlenenler Listesine GirdiKara Sevda

TÜRKİYE İLK ÜÇÜ KİMSEYE BIRAKMADI

Açıklamada, 'Beni Affet'in Maroc 2 televizyonu izleyicileri tarafından en çok tercih edilen dizi olduğu belirtildi. 9-15 Mayıs tarihlerinde yapılan listede, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz ve Tolga Akman'ın başrolünü paylaştığı 'Beni Affet'in 6.5 milyon kişi tarafından izlendiği kaydedildi.

Üç Türk Dizisi Fas'ta En Çok İzlenenler Listesine GirdiAsla Vazgeçmem

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün oynadığı 'Kara Sevda'yı 4.5 milyon, Tolgahan Sayışman ile Amine Gülşe'nin 'Asla Vazgeçmem' projesini ise 4 milyon 400 bin kişinin izlediği belirtildi.

Üç Türk Dizisi Fas'ta En Çok İzlenenler Listesine GirdiBeni Affet

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kara Sevda Beni Affet Fas Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren Kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor?
500

Yorumlar (5)

atacan:

ulan arkadaş beni affet nedir bu nasıl saçma bi dizi

18
3
yanıtYanıtla
Karamsarzade:

BU diziler türkiyenin ahlak yapısını bozdu. Sıra sizde

13
2
yanıtYanıtla
Çok saçma:

Bu dizilerde ahlak kalmadi.biri birinin kocasıyla,bir ay sonra onun karısı başkasının yatağinda. Ha bide hepsininde 20 yıl sonra ortaya çikan çocukları var peeh.

10
0
yanıtYanıtla
SS:

İyiki izlememişsin bu kadar spoiler verdin bide izlesen nolcak acaba

yanıt1
yanıt0
MAVÎ GECE:

Evet Fas ta herkes Turk dizilerine hastadır. Kültür ve duygusal konuların işlenmesi nedeniyle Türk dizileri ve filmleri ilk tercihtir

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title