Haberler

Ciğerleri Beş Para Etmeyenler Doları Beş Lira Yapmaya Çalışıyor"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, "Bütün unsurlarıyla yerli ve milli olanlara saldırıyorlar. Döviz üzerinden saldırmaya devam ediyorlar. Ciğerleri beş para etmeyenler doları beş lira yapmaya çalışıyor. Alın o dolarlarlarınızı gidin, Pensilvanya'dakine verin, birer dolara adam satın alsın." dedi.

Partisinin Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen Konya Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı'na katılan Sorgun, yaptığı konuşmada, senedin vadesiyle seçimin vadesinin çabuk geldiğini söyledi.

Seçime bir aydan daha az süre kaldığını dile getiren Sorgun, şunları kaydetti:

"Süreç hızla ilerliyor. Türkiye ve partimiz tarihinde 7 bin 343 aday adayı ile AK Parti, kendi rekorunu kırdı. Yine Konya'da 233 aday adayı ile partimiz rekor kırmış durumda. Çok yoğun çalışmalar sonucunda adaylardan 600 tanesini seçtik. Konya'dan da 15 adayımız var. AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar hangi konumda, hangi safhada ve hangi mevkide olursa olsun, emek sarf eden arkadaşlarıma ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bugün bu salonda hala milletvekili olup da aday gösterilmeyen kardeşlerimiz var.

AK Parti, bir ideoloji partisi değilse de idealistlerin partisidir. AK Parti, millet ve memleket davası güdenlerin partisidir. Bugüne kadar emek veren kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum."

"Döviz üzerinden saldırmaya devam ediyorlar"

Sorgun, milletin adamı Adnan Menderes'in alaşağı edilmesinin yıl dönümü olduğunu anımsattı.

"Milletin adamını alaşağı edenlerin mirasçılarıyla ne yazık ki yol yürüyenler var." diyen Sorgun, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Özellikle 28 Şubat'ın o brifingci hakim ve savcılarının liste başı yapılması da insana bir o kadar dokunuyor. Kardeşim, siz celladınıza mı aşık oldunuz? 27 Mayıs'ta darbe yapılıyor, bir başbakan ve iki bakanı asıyor, bunu da bayram ilan ediyor. Milletin gözünün içine baka baka bunu yapıyorlar. Sanki bu millet bir şeyden anlamıyor. Adım gibi eminim ki o hainler 15 Temmuz'da muvaffak olsalardı, o günü bayram ilan edeceklerdi ve tepemizde de boza pişireceklerdi.

Bu tehlike hala geçmiş değil. Onun için bütün unsurlarıyla yerli ve milli olanlara saldırıyorlar. Döviz üzerinden saldırmaya devam ediyorlar. Ciğerleri beş para etmeyenler doları beş lira yapmaya çalışıyor. Alın o dolarlarlarınızı gidin, Pensilvanya'dakine verin, birer dolara adam satın alsın. Bu millet tanktan, tüfekten yılmadı, dolarlarınızla mı yılacak? Bu millet sizin dolarlarınızla mı iktidar oldu ki dolarlarınızla devrimeye çalışıyorsunuz?"

"Hiç kimseye bu gemiyi deldirmeyiz"

Sorgun, "Bir cumhurbaşkanı adayı çıkmış diyor ki: 'Yatırımları durduracağım.' Bu, ne demek oluyor biliyor musunuz? 'Konya'daki metro yatırımını ve çevre yolunu durduracağım. Hızlı tren hatlarını, lojistik merkezini ve çeşitli yatırımları durduracağım.' demek ama millet buna izin vermez. Hiç kimseye bu gemiyi deldirmeyiz. Bu yatırımları da durdurmayız." diye konuştu.

Programa Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, milletvekili adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Ak Parti Sorgun Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title