Haberler

Başkanlar İftarda Buluştu! Ali Koç, Fikret Orman ve Mustafa Cengiz ile Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Kulüpler Birliğinin gerçekleştirdiği iftar yemeğinde; Ali Koç, Fikret Orman ve Mustafa Cengiz bir araya geldi. Fenerbahçe uzun zaman sonra ilk kez Kulüpler Birliği davetine başkan düzeyinde katıldı.

Kulüpler Birliği Vakfı, iftar yemeği gerçekleştirdi.

İftar yemeğine, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Beşiktaş Kulübü Başkanı ve aynı zamanda vakfın da başkanlığını yürüten Fikret Orman da katıldı.

Başkanlar İftarda Buluştu! Ali Koç, Fikret Orman ve Mustafa Cengiz ile Bir Araya Geldi

FENERBAHÇE TOPLANTIYA UZUN SÜRE SONRA BAŞKAN DÜZEYİNDE KATILDI

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray başkanları uzun bir süre sonra bir araya geldi. Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç, Beşiktaş ve Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman ile Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'le Kulüpler Birliği'nin iftarında buluştu. Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın döneminde uzun süredir aşbaşkan Şekip Mosturoğlu tarafından temsil ediliyordu.

Başkanlar İftarda Buluştu! Ali Koç, Fikret Orman ve Mustafa Cengiz ile Bir Araya Geldi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Fikret Orman Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

müslüman fenerli:

ALİ KOÇ''un kongrede su içmesi bir Müslüman olarak hiç hoşuma gitmedi. Mustafa Kemalin askerleriyiz tezahüratları futbola siyaseti soktuğunun açık delili fener taraftarı olarak dikkatle izliyorum olanları.

9
8
yanıtYanıtla
BOŞ DAMACANA:

BOŞ YAPMA

yanıt1
yanıt3
MÜSLÜMAN FENERLİ:

Hangi yüzyılda yaşadığımızın oruç ayında benim kulübümün başkanının milyonların gözünün önünde su içmesini açıklayamaz. 500 yıl geçsede yanlışş

yanıt3
yanıt0
sedat:

bir kerede buralarda dini alet etmeyin adamın tuttuğu oruçtan komisyonmu alıcan herkesin dini kendine sizin gibi kibirli insanlardan allah bile uzak duruyor

yanıt1
yanıt2
Yilmaz:

Bu mutlu manzara çok güzel bundan sonrada maçlar insanları canilestirmez ınşallah

14
0
yanıtYanıtla
Abdo??Mobil-IOS:

GS düşmanlığıyla prim yapmanın sonu geldi.Tebrikler FB genel kurulu.Tebrikler Ali Koç.Sahada dostluk,tribünde dostluk kazansın. TÜRKIYE KAZANSIN.

12
1
yanıtYanıtla
ADI NE:

Ali KOÇ gercekten Türk futbolunun geleceği için çok büyük bir fırsat...

6
1
yanıtYanıtla
bobo:

Ne çabuk sevdiniz beee. . . şöyle bir lig başlasın birkaç hakem hatası görülsün sonra bakın başkana o başkan bu başkan mı aynı mı ortaya çıkar. Bunu unutmayın !

3
0
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Müslüman Fenerli senin acilen fabrika ayarlarına geri dönmen lazım sanane adamın su içmesinden yaprağım

2
0
yanıtYanıtla
fff:

Tebrikler.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title