Haberler

Ali Koç ve Comolli, Teknik Direktör Ersun Yanal ile Görüşme Kararı Aldı

Güncelleme:

Sportif direktörlüğe Fransız Comolli'yi getiren Fenerbahçe, Aykut Kocaman ile yollarını ayrılmaya hazırlanıyor. Koç ve Comolli yeni teknik direktörlük görevi için Ersun Yanal ile görüşme kararı aldı.

Fenerbahçe'de Ersun Yanal sesleri. Başkan Ali Koç ve Sportif direktör Comolli Aykut Kocaman ile yolları ayırmaya hazırlanırken yeni teknik direktör için çalışmalar devam ediyor.

Başkan Ali Koç seçimlerden önce Aykut Kocaman ile çalışmayacağının sinyallerini vermişti. Comolli de Kocaman'a sıcak bakmıyor. Sarı-lacivertli takımda Ersun Yanal ismi ön plana çıktı. Daha önce Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşayan Ersun Yanal ismi Kocaman ile yolların ayrılmasının hemen ardından açıklanabilir.

BUVAC RİSK GÖRÜLDÜ

Fenerbahçe'de Ali Koç - Comolli görüşmesinde ilk olarak gündeme Jurgen Klopp'un uzun süre yardımcılığını yapan Zeljko Buvac geldi. Ancak Bosnalı teknik direktörün daha önce birinci adam olarak çalışmaması ve Süper Lig'i bilmemesi şansını azalttı.

YÜZDE 51 İHTİMAL

Ersun Yanal şimdilik en güçlü aday. Ancak Koç ve Comolli Bosnalı Buvac dışında daha tecrübeli isimlerle de görüşüyor. Juande Ramos da bunlardan biri. Ancak bu isimlerden olumlu yanıt alınamazsa Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal olacak.

ŞAMPİYON OLMUŞ AMA KOVULMUŞTU

Ersun Yanal 2013-2014 sezonunda Fenerbahçe'de teknik direktör olarak çalışmış ve sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı. Ancak yeni sezon başlamadan Aziz Yıldırım tarafından özel sebepler gerekçe gösterilerek kovulmuştu. (Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (60)

irfanc:

aykut kocaman turkıye deki yerliler içinde en ıyısı bu kotu kadroyu hakemlere rağmen ikinci yaptı. . iyi bir fener kadrosunu sampıyon yapar. . Ama ben yine de Ali koç yaparsa en doğrusunu yapar diyorum

9
8
yanıtYanıtla
POST:

bir sonraki tekik adamda ismail kartal sonra tekrar aykut kocaman sonra tekrar ersun sonra tekrar ismail. ahahha:))

15
2
yanıtYanıtla
ş şeker:

Aykut 3 maçtada akhisara yenilerek me kadar kabiliyetsiz olduğunu gösterdi o yüzden takımın başında kalması mantıklı deyil.

15
1
yanıtYanıtla
fener68:

Bu yıl bence Aykut kocaman mevcut kadro ve birde spor dışı olaylara bakılınca başarılı olmuştur. Bence istenilen mevkilere yeni transferler yapılırsa Aykut Kocamanın başarılı olacağını düşünüyorum. Yeni gelecek ülkeyi ve kulübü tanımayan yabancı bir teknik direktörün hemen başarılı olacağını düşünemiyorum, o nedenle akıllı nokta transferlerle bu yıl FB yılı olur.

7
9
yanıtYanıtla
trakyalı:

ersunu alıp 5tane iyi takviye ile şampiyon oluruz başkana güvenimiz tam

12
3
yanıtYanıtla
hehehe:

fener efsanesi geri döndü :))

13
1
yanıtYanıtla
Futbol sever:

Ersun yanal yapamaz

8
6
yanıtYanıtla
SİBERİAN:

Aykutu bırakmazlar, kalmasıda lazım zaten. Ali koç akıllı bir insandır.

4
10
yanıtYanıtla
FENERLİYİZ:

Ya bir yabanci hoca ile yada Aykut hoca ile yola devam edilmeli

8
5
yanıtYanıtla
ispirli:

len bu efsane trabzonu dağıtıp kaçtı çok kaliteli hocaysa trabzonu şampiyon yapsaydıya feneri galatasarayı bjk yi vural savaşta şampiyon yapar bence bu adam efsane değil kestane

5
8
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title