Haberler

Ali Koç Bodrum'da Ersun Yanal ile Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın daha önce görevine son verdiği Ersun Yanal ile Bordum'da görüştü.

Ersun Yanal'ı listesine alan Koç, tecrübeli hocayla temaslarını sürdürecek ve daha sonra Yanal'la, Comolli de bir görüşme gerçekleştirecek.

1 NUMARALI ADAY ERSUN YANAL

Fenerbahçe'de başkanlığa Ali Koç'un gelmesinin ardından hareketli günler devam ediyor.

Ali Koç'un, Sportif Direktörlük pozisyonuna getirdiği Damien Comolli, yönetimle ortak yürüttüğü çalışma çerçevesinde gelecek sezon takımın başına geçecek doğru hocayı arıyor.

Birçok isim gündeme gelirken yerli olarak gündeme Ersun Yanal geldi. Daha önce Fenerbahçe'yi 2013-2014 sezonunda çalıştıran ve Nisan ayında zirveyi garantileyen Yanal'la, bizzat Ali Koç seçim öncesi bir araya geldi. Bodrum'da yapılan görüşmede her iki taraf da, birbirleriyle düşüncelerini paylaştı. Koç'un, adaylar arasına aldığı Yanal'la temasını sürdüreceği ve daha sonra da Sportif Direktör Comolli'nin, tecrübeli teknik adamla bir toplantı yapacağı öğrenildi.

AYRİ BİR PARANTEZ AÇMIŞTI

Hatırlanacağı gibi Koç, Aziz Yıldırım'la girdiği seçim yarışı sırasında kongrede yaptığı konuşmada, Yanal için de ayrı bir parantez açmıştı.

Sarı-Lacivertliler'in yeni patronu, Yıldırım'ı, "Kendisini şampiyon yapan hoca, özel hayatı nedeniyle, ses kaydını yayınlayarak gönderilir mi?

Zico'dan, Ersun Yanal'a, tüm parçalar bir bütündür ve tarihteki yerlerini almışlardır" sözleriyle eleştirmiş ve Yanal'a haksızlık yapıldığını vurgulamıştı.

BUVAC SORU İŞARETİ

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'da teknik direktör Jürgen Klopp'un uzun yıllardır yardımcılığını yapan Zeljko Buvac, Sarı-Lacivertliler'in hoca adayları arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Klopp'la yollarını ayıran Boşnak hocayla ilgili en büyük soru işareti, daha önce hiç birinci adam olmaması ve Süper Lig'i iyi tanıyamaması olarak gösteriliyor.

JAUNDE RAMOS DA BEKLEMEDE

Özellikle 2005-2007 yılında Sevilla'daki başarılı performansı sonrasında teknik adam olarak adını tüm dünyaya duyuran Juande Ramos, yeni Sportif Direktör Damien Comolli'nin kafasındaki isimlerden biri olarak gösteriliyor.

Kariyerinde Real Madrid ve Tottenham gibi devleri çalıştıran İspanyol hoca, son olarak Malaga'da çalıştı ve Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgili cevabını bekliyor.

WENGER KARAR AŞAMASINDA

22 yılllık Arsenal'deki teknik direktörlük kariyerine nokta koyan Arsene Wenger, Başkan Ali Koç'un göreve gelmesinin ardından teknik adamlık için adı geçen en önemli futbol adamı olarak gösterilmişti.

Fenerbahçe'nin, Wenger'le temas halinde olduğu ve Fransız hocanın geleceğiyle ilgili vereceği kararı beklediği öğrenildi.

Wenger'in, 2 hafta içerisinde yeni rotasını açıklayacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ersun Yanal Fenerbahçe Ali Koç Bodrum Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

godevam:

Meral Akşener Başkan , Türkiye Şampiyon. tamam

1
13
yanıtYanıtla
FB SEVDASI:

başkan getir ersun yanalı elin yabancısından iyidir

8
1
yanıtYanıtla
ersun iyidir ersun.:

wenger nedir ya, 22 senede arsenal''e 3. lükten başka ne başarı getirmiş.

3
0
yanıtYanıtla
ENESSON:

Yuff be azizin eskileriyle iskartaya cikmis tiplerle mi yeni sayfa acacaksin ali basgan?! Harbiden yufff

0
1
yanıtYanıtla
Iziiiiii Dortmund:

Jürgen Klinsmann da halen israr ediyorum ben!

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title