Haberler

Öldürdükleri Arkadaşlarının Cesedini, Evde Alçıpanla Yaptıkları Bölmede Sakladılar

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te evden gelen kötü kokular üzerine inceleme başlatan polis, evde üzeri alçıpanla kapatılmış bölümde ceset buldu. Evde bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Fatih'te bir evin ardiye bölümünde alçıpanla kapatılmış bölümde ceset bulundu. Polis olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

POLİS, EVDEN GELEN KÖTÜ KOKULAR ÜZERİNE İNCELEME BAŞLATTI

Fatih'te 4 katlı binanın giriş katından gelen kötü kokular üzerine bina sakinleri polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri içeri girmek için kapıyı çaldı. İddiaya göre içeride bulunanlar uzun süre kapıyı açmadı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin kapıyı açmasıyla vahşi cinayet ortaya çıktı.

ALÇIPANLA KAPATILAN BÖLÜMDEN CESET ÇIKTI

Eve giren polis ekipleri evde yaptıkları incelemelerde ardiye olarak kullanılan bölümde normalin dışında bir durumla karşılaştı. Alçıpanla yeni yapıldığı belirlenen bölümü kıran polisler Tunuslu olduğu öğrenilen ve hakkında kayıp başvurusu bulunan bir kişinin cesedi ile karşılaştı.

EVDE BULUNAN 3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polisin tüm çabalarına rağmen evde bulundukları belirlenen ve kapıyı açmayan biri kadın üç kişi polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar emniyete götürülürken, aralarında bulunan kadın şüphelinin fenalık geçirdiği görüldü.

Cinayetin ortaya çıkmasının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin evdeki çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (31)

isyan:

sinek öldürür gibi adam öldürüyorlar o kadar katledilen insanları bizlere izlete izlete her şey gayet normal gelir oldu

38
0
yanıtYanıtla
İsyan çok:

Bu tür suçlara af gelecekmiş bunu dile getiren Cumhur ittifakı ve bunlar şirin görünsünler diye kader mahkumu diyorlar

yanıt9
yanıt8
isyan yok:

rahşan affına, ans affına hiç ses çıkarmayan, aksine destek olanlar bugün koro halinde ''af istemezük'' diyor. Omurgasızlığın bu kadarına da pes yani.

yanıt1
yanıt0
giresunlu_haytto:

kıraathane acmişlar mış mış kırıterleri Erkan Yıldırımın kumar hesabındakı ifadesinde bulunan kıraathane ye uygunmu. . . arkadaşımla kıraathanede buluşacagım demiştiya . . işlevsel olarak aynı kıriterdeki kırathaneler mi ??. . . haaa bizim erkanın kıraathanesindeki markalar farklı markalar farklı hizmet eder. . sarısı kırmızısı mavisi olan markalar . . sizin kıraathanedeki markalar cay için kullanılan markalar. . . . laa kedi dir kedii

6
14
yanıtYanıtla
yazık:

Habere bak, yoruma bak, çay demle. . . . Yorumsuzluktan altı ay yatar kesin. . .

yanıt6
yanıt3
GEVEZE:

lan yine saçmalamışsın. kaç defa burda yazma dedim sana MAL !!!

yanıt4
yanıt1
Erdeniz:

Vatandaşa şu müjde, askere bu müjde, memura bu müjde, emekliye o müjde, öğrenciye bu müjde. . . . . . müjde müjde , , , , , kimse bunları yemiyor artık. . bu habercilikmi yaaa düştüğünüz duruma bakın. . .

8
11
yanıtYanıtla
Ad:

Sorma valla herkese müjde göya müjde haberlerini görünce artık beynimdeki kan basıncı çoğalıyor çıkdırıyorum bu müjdeli haberler nedense bitek bize yaramıyor.

yanıt1
yanıt2
GEVEZE:

ne bekliyorsun?

yanıt5
yanıt0
Afrika kabilelerini ülkemize bekliyoruz:

Türküm doğruyum üniversite bitirdim mezun olduktan sonra bulunduğum ilde iş bulamadım. Düşünün ki kamu dairesinde temizlik işine başvurdum kurada adım çıkmadı. Bu tunusli v.b adamlar asgari ücretin altina kaçak çalistiklari icin 4-5 kisi ayni evde kalip gecinebiliyor. Burdan sesleniyorum kimki asgari ucretin altinda calisabiliyir önce ise onu aliolar 1000 tl ye calismak icinmi her ilde universite actiniz?? Korkuyorum turk kalmiyacak memlekette

12
7
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title