Haberler

AK Parti'li Vekil Tartıştığı CHP'li Gencin Boğazını Sıktı, Daha Sonra Özür Diledi

yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Her seçim çalışmasında o caddeden geçerken CHP il başkanlığı binasına giriyorduk. Bu seçimde de girdik. 3-4 kişiyle tokalaştım. Bu gence de elimi uzattım. 'FETÖ'cü birinin elini sıkmam' dedikten sonra 'Terörist ve FETÖ'cüler CHP'ye giremez' diye bağırdı. Aramızda tartışma çıktı. Partiden partiye nezaket ziyaretiydi. Bu olaylar yaşandı. Daha sonra valilikte toplantı yapıldı. Valilikteki toplantıda CHP il başkanı 'Özür dileyin' dedi. Daha sonra partiye gidip gençten özür diledim."

'BAYRAM ÖZÇELİK BİZLERDEN ÖZÜR DİLEDİ'

Olayla ilgili yazılı açıklama yapan CHP İl Başkanı İzzet Akbulut da, "Bugün seçim çalışmaları çerçevesinde Karamanlı ilçemiz ve köylerinde saha çalışması yaparken, AKP heyeti Kışla Caddesi çalışmaları kapsamında başarılar dilemek için parti binamıza girmişler; parti binamızda bir gencimizle AKP Milletvekili Bayram Özçelik arasında sözlü münakaşa yaşanmış, bu münakaşa esnasında 16 senedir milletvekilliği yapan ve yine AKP'nin 1'inci sıra adayı Burdur Milletvekili Bayram Özçelik gencimizin boğazını sıkmıştır. Akabinde olay bizlere intikal etmiş, seçim çalışmalarımızı derhal yarıda bırakarak parti binamıza gelerek durum hakkında bilgi aldığımız esnada Sayın Valimiz bizleri Valilik makamına davet etmişler. Orada olayın tarafı olan Bayram Özçelik bizlerden özür dilemiş ve parti binasına tekrar gelip gencimizden özür dilemiştir" dedi.

'BU TARZ ŞEYLER BİZLERE BOYUN EĞDİREMEZ'

Bu özrü ülkenin ve şehrin içinden geçtiği huzursuz dönemlerde gerek ilde siyasi ortamın gerilmemesi gerek siyasi efendiliğin öncüsü konumunda bir parti oldukları için kabul ettiklerini kaydeden İzzet Akbulut, şöyle devam etti:

"Ancak buradan tüm kamuoyuna ve özellikle iktidar partisi mensuplarına diyorum ki, bu partinin fertleri 12 Mart zindanlarında, 12 Eylül zindanlarında 'eyvallah' dememiş, hiçbir baskı ve zulme boyun eğmemiş insanlardır. O yüzdendir ki bu tarz şeyler bizlere boyun eğdiremez. ve yine tüm kamuoyuna ve iktidar partisi fertlerine diyorum ki sahadaki aldığınız tepkilerden dolayı bozulan moralinizi, bozulan sinirlerinizi 7'den 77'ye herhangi bir CHP'liye bir kez daha yansıtacak olursanız, en sert şekilde cevap vereceğimizi bildiririz."

- Burdur

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Bayram Özçelik Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title