Haberler

Yolda Yürürken Saldırıya Uğrayan Genç, 11 Yerinden Bıçaklandı

Güncelleme:

Karaman'da yaşayan 22 yaşındaki genç, dün gece kimliği belirlenemeyen kişilerce 11 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan gencin hayati tehlikesi sürüyor.

22 yaşındaki Yunus Emre Karayılan, dün gece Karaman'da arkadaşıyla birlikte yolda yürürken kimliği belirlenemeyen kişilerce 11 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Saldırıya uğrayan gencin hayati tehlikesi sürüyor.

22 Yaşındaki Genç, Henüz Kimliği Belirlenemeyen Kişilerce 11 Yerinden Bıçaklandı

SALDIRI SIRASINDA ARKADAŞI KAÇMIŞ

İddiaya göre Yunus Emre Karayılan aynı yaştaki arkadaşı Muzaffer Aslan ile birlikte sokak üzerinde yürüdüğü sırada yanlarına gelen kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Karayılan bıçakların hedefi olurken arkadaşı Aslan olay yerinden kaçtı. Saldırganların olay yerinden ayrılmasının ardından tekrar olay yerine gelen Muzaffer Aslan'ın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

22 Yaşındaki Genç, Henüz Kimliği Belirlenemeyen Kişilerce 11 Yerinden Bıçaklandı

POLİS SALDIRGANLARI ARIYOR

11 yerinden bıçaklanan Yunus Emre Karayılan ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Karayılan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muzaffer Aslan Karaman 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

....:

Son 16 senede bu hale geldik iste bunlar daha iyi gunler yolda birbirini parcaliycak insanlar bakiyorumda ulkede cinayetsiz gaspsiz tacizsiz kavgasiz bir gun bile gecmiyor eskiden mutluyduk huzur vardi boyle olaylar pek yoktu

8
11
yanıtYanıtla
Adanali asfalt riza:

Dizileri kaldirin modren komedi filimler koyun gencler neseli olsun

13
2
yanıtYanıtla
yazık:

manyaklarla yaşıyoruz

13
0
yanıtYanıtla
KOÇANALI:

Adamın hangi sebepten bıçaklandığını bilmiyoruz bellıkı hadisenın geçmişi var alacak verecek yada namus olabılır kımse kımseye durduk yere 11 yerınden bıcaklamaz.

5
2
yanıtYanıtla
....:

Bu kurtlar vadisi yapti herseyi devlette kaldirmiyor destekliyor birde e tabi ulkedeki mikroplari anlatiyor ya bilin diyor bize gecmisimizi bilin diyor genclerde izleyip uygulamaya devam devam devam izleyin

6
0
yanıtYanıtla
h.g:

ne olacak ellerinde silah olsa demek direk oldurecekler milletin ayari kacmis artik

3
1
yanıtYanıtla
laf su gibi akar gider yerini bulur:

EKRANLARDA ŞİDDETİ YOK, EN ÜNLÜ KABADAYILARI ARAŞTIRIN KARDEŞÇE YAŞAYIN HAKSIZLIĞI ADALETE TESLİM EDİN.

1
1
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Yakalanınca ne olacak ki ceza yok şartlı tahliye

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title