Haberler
BBC

Donald Trump Sahnede Kendisine Küfür Eden Robert de Niro'ya "Uyansana Sarhoş" Diyerek Seslendi

Güncelleme:

ABD Başkanı Donald Trump, Tony Ödülleri töreninde "Trump'ı S...." sözleriyle kendisine küfreden Robert de Niro'ya Twitter'dan "Uyansana sarhoş" diyerek tepki gösterdi.

ABD Başkanı Donald Trump, 72'nci Tony Ödülleri töreninde sahnede kendisine küfreden ünlü aktör Robert de Niro'ya Twitter'dan karşılık verdi. Trump, ünlü aktörden 'düşük IQ'lu kişi' diye bahsetti ve "Uyansana sarhoş!" ifadelerini kullandı.

SAHNEDE KÜFÜR ETMİŞTİ

Robert de Niro, sahnede rock yıldızı Bruce Springsteen'i anons ederken "Tek bir şey söyleyeceğim. Trump'ı S…. (F…. Trump)" demiş, seyirciler onu ayakta alkışlamıştı.

Trump'tan Robert de Niro'ya: Uyansana Sarhoş!

"UYANSANA SARHOŞ!"

Trump ise, "Onu izledim... Gerçekten fena halde sarhoş olduğunu düşünüyorum" tweetiyle tepki gösterdi. Trump'ın Twitter'dan paylaştığı mesaj şöyle:

"Robert de Niro, IQ'su çok düşük olan kişi, herhalde filmlerinde gerçek boksörlerden çok fazla yumruk yedi. Dün akşam onu izledim ve gerçekten o sırada 'sarhoş' olduğunu düşünüyorum. Herhalde istihdamın tüm zamanlardan daha yüksek, ekonominin de her zamankinden iyi durumda olduğunun farkına varamadı, birçok şirket de ülkeye geri akıyor. Uyan, sarhoş!"

Trump'tan Robert de Niro'ya: Uyansana Sarhoş!

ROBERT DE NİRO TRUMP'I ULUSAL "FELAKET OLARAK" NİTELENDİRDİ

Robert de Niro, 2016'da yapılan ABD başkanlık seçimleri sırasında da Trump karşıtı kampanya yürütmüştü. De Niro, paylaştığı videoda onu "aptal" ve "ulusal bir felaket" olarak nitelemişti. Oyuncu, ellerini havada yumruk yaparak "Artık 'Kahrolsun Trump' değil, Trump'ı S…." sözleriyle ayakta karşılandı. Merly Streep'e de ateş püskürmüştü

Trump geçen yıl da Altın Küre Ödül Töreni'nde kendisini eleştiren efsanevi ünlü oyuncu Meryl Streep'e sert çıkmıştı. Streep, Trump'ın seçim kampanyası sırasında 'New York Times' gazetesinin engelli bir gazetecisini taklit etmesini eleştirmiş ve onu zorbalıkla suçlamıştı.

Trump'tan Robert de Niro'ya: Uyansana Sarhoş!

Trump ise yanıtı yine Twitter'dan vermiş, Streep'in "Hollywood'da gerektiğinden fazla değer verilen oyunculardan bir tanesi" olduğunu öne sürmüştü. ABD Başkanı 3 kez Oscar kazanan Streep için "O, ağır yenilgiye uğrayan bir Hillary dalkavuğu" ifadelerini kullanmıştı.

BBC

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Twitter Magazin Dünya Haberler

500

Yorumlar (13)

TAMK:

işte gelişmişlik böyle birşey. Herkese herşeyi söylüyorsun kimse seni twitten dolayı hapse atmıyor. Adam başkana küfrediyor başkan gayet esprili cevap veriyor, yani bizimki altındanmı diyor insan. :)

9
4
yanıtYanıtla
bravo:

haha bizde de bırak küfür etmeyi, eleştiriye bile yer yok. hadi eleştiriyi de geç sevmiyosan teröristsin. yan mı baktın düşmansın. gık mı dedin vatan hainisin. . ister özenti diyin ister hain ama ben bazı ülkelerin vatandaşlarına verdiği düşünme özgürlüğüne gerçekten özeniyorum.

11
1
yanıtYanıtla
GIYBETTİN:

HAYRET EDİYORUM ADAM KOSKOCA AMERİKA BAŞKANINA HAKARET EDİYOR SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRMIYORLAR YANDAŞ VE YALAKA MEDYA SES ÇIKARMIYOR ADAM UYDURMA SEBEPLERLE HAPİSE ATILMIYOR

8
1
yanıtYanıtla
mR Nobody:

bunun ülkemizde olma ihtimalinin hayalini bile kuramayız hayal dedim dikkat ettiyseniz gerçekleşme olasılığı şöyle dursun. .

8
1
yanıtYanıtla
gizlibayan:

turp dünyanın başına gelecek en kötü felaketlerden bitanesi Amerikayı felakete götürecek yaşamaya devam ederse

5
2
yanıtYanıtla
mrt:

Sarhoş kelimesi yerine ''şamar oğlanı / manyağı'' olarak çevrilseydi anlamını daha güzel yansıtırdınız.

5
2
yanıtYanıtla
ISRAILLI:

Trump hakli ne olursa olsun baskana milletin icinde kufur edilir mi lan ne yapti sana

2
5
yanıtYanıtla
medeni:

tıramp da defolup gider

3
2
yanıtYanıtla
TALİPLİ:

Bana karı lazım.

2
1
yanıtYanıtla
Duygu sağlam:

Demekki neymiş edilen küfürleri kabul edip yaptırım uygulamayacak kadar geniş değilmişiz??

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title