Haberler

    Yeni Mercedes Benz B Serisi Kamuflajlı Yakalandı

    Yeni nesil Mercedes-Benz B-Serisi, test sırasında kameralara yakalandı.

    Yeni nesil Mercedes-Benz B-Serisi, test sırasında kameralara yakalandı. Prototipi test edilen model, ağır bir kamuflaj malzeme ile gizlenmiş. Almanya'da testlerine devam eden model, hem tasarım hem de iç mekan konusunda değişime uğrayacak.

    Tasarımda neler değişecek?

    Otomobilin tasarımına dikkatli bakıldığında daha uzun bir karoser yapısı dikkat çekiyor. Otomobilin ö bölümünde de değişimler dikkat çekiyor. Daha uzun karoser yapısıyla iç mekanda model daha ferah bir ortam sunacak. Otomobilin kokpitinde Mercedes Benz E Serisi'nden hatırladığımız birleşik ekranlar yer alacak. Bu bütünleşik yapı iç mekana farklı bir hava katmış. Yine havalandırma kanalları da E Sersi'nden tanıdık geliyor. Koltuklar daha kaliteli bir malzeme ile gelecek. Ayrıca dikişlerinde göz doldurduğunun altını çizmek gerek. Otomobilde en büyük avantaj ise panaromik cam tavan. Bu detay ile model iç mekanda daha ferah bir atmosfer size sunacak.

    The post Yeni Mercedes Benz B Serisi kamuflajlı yakalandı appeared first on Carmedya.

    Kaynak: Carmedya.com / Ekonomi

    Mercedes Benz Almanya Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title