Haberler

Araçların Yedek Lastiklerini Çalan Hırsızlar Güvenlik Kameralarına Yakalandı

Güncelleme:

Ankara'da park halinde bulunan araçların yedek lastiklerini çalarken kameralara yakalanan hırsızlar, polisin sıkı takibi sonucu yakalandılar. 44 ayrı suçtan aranan hırsızlar, mahkemece tutuklandı.

Ankara'da park halinde bulunan araçların yedek lastiklerini (stepne) çalan şebekenin üyeleri, polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. 44 farklı suçtan aranan 2 kişi mahkemece tutuklandı.

KAMYONET VE AMBULANSLARIN YEDEK LASTİKLERİNİ ÇALDILAR

Ankara Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince park halinde bulunan özellikle C plakalı servis araçları, kamyonet ve ambulanslara ait stepnelerin çalınmasıyla ilgili inceleme başlatıldı.

44 AYRI SUÇ KAYITLARI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Yapılan çalışmalarda güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi neticesinde F.S., C.K. ve H.E.'nin kiraladıkları araçlarla suçu işledikleri tespit edildi. Şahısların 44 ayrı suç kaydının olduğu tespit edildi.

ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMAR SUÇUNDAN ARANIYORMUŞ

Şahısların yakalanması için harekete geçen ekipler, F.S. ve C.K.'yı beraber yaşadıkları evde, H.E.'yi ise ikametinde yakalayarak emniyete götürdü. Emniyette yapılan incelemelerde, açıktan hırsızlık, başkalarına ait kimlik bilgilerini kullanma, çocuğun cinsel istismarı, uyuşturucu madde ticareti gibi toplam 44 suçtan arandıkları tespit edildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI DİĞERİ SERBEST

Yapılan çalışmaların akabinde, zanlılardan H.E. savcılık talimatıyla salıverilirken, F.S. ve C.K., 19 ayrı dosyadan adli makamlara sevk edilerek, tutuklandı. Ayrıca, F.S.'nin daha önceden 10 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ankara 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

MEMATİ:

BİR SUÇLUYU ANCAK MAĞDURİYETE UGRAYAN KIŞİ AFFEDEBİLİR BENİM CANIM YANACAK PARAM GİDECEK BAHÇELİ AFFEDECEK YOK ÖYLE BİR ŞEY.

5
0
yanıtYanıtla
Zafer:

Ulan o kadar suç işlemişler bunlar hala sokakta ve hala suç işliyolar ya niye uğraştınız yakalamakla 45.46.47.48 daha 100e kadar yolu var zaten

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title