Haberler

Türkiye Denilince de Akla Bir Otomobil Markası Gelecek"

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türkiye'nin kendi markası bir otomobili olacağını belirterek, " Türkiye'nin otomobilini yapıyoruz ve inşallah Türkiye'nin kendi markası bir otomobili olacak. Nasıl Almanya denilince akla Mercedes ve Volskwagen geliyorsa Türkiye denilince de akla bir otomobil markası gelecek." dedi.

Yığılca Belediyesi tarafından ilçe meydanında düzenlenen sahur programına katılan Bakan Özlü, burada yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinde Türkiye'de sistemin değişeceğini, bu yeni sistemin Türkiye'nin daha hızlı yol alması, işlerin daha hızlı yürümesi, vatandaşların daha iyi hizmet alması ve süreçlerin kısalması için geleceğini söyledi.

Özlü, 25 Haziran tarihinden itibaren Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçileceğini belirterek, "Bizim arzumuz hem TBMM'de hem de hükümet sisteminde çoğunluğu sağlamak. Bu çoğunluğu sağlayıp çok hızlı bir şekilde bekleyen kanunları çıkararak devlet teşkilatını yapılandırmak ve vatandaşlara daha iyi hizmet vermek istiyoruz." diye konuştu.

AK Parti olarak bütün stratejilerinin sevgi üzerine olduğuna vurgu yapan Özlü, şöyle devam etti:

"Bizim bütün stratejimiz sevgi ve şefkat üzerinedir. Bizim yıkmakla, durdurmakla ve nefretle işimiz olmaz. Bunlar bizden uzak olsun. Siyaset ve farklı görüşler hepsi seçime kadardır. Ben bakanlık yapıyorum ve hiçbir ayrım gözetmiyorum. Farklı siyasi görüşleri olan ve sorunlarını anlatanlara da yardımcı olmaya çalışıyoruz ve çalışacağız da. Yığılca için, Düzce için,Türkiye için çalışacağız. Seçimlerden sonra mantığımız, seçim bitmiştir ve işimize bakacağız şeklinde olacaktır."

Bakan Özlü,Türkiye için çok önemli projeler yaptıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"Çok önemli projelerimiz var ve hayata geçiyor. Türkiye'nin otomobilini yapıyoruz ve inşallah Türkiye'nin kendi markası bir otomobili olacak. Nasıl Almanya denilince akla Mercedes ve Volskwagen geliyorsa Türkiye denilince de akla bir otomobil markası gelecek. İnşallah önümüzdeki dönemde Türkiye'yi ikiye katlayacak, Türkiye'nin gayrisafi milli hasılasını ve bunun içerisindeki sanayinin payını iki katına çıkaracak projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçireceğiz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ve ferasetinde bu projeleri yapacağız. Başta sanayi potansiyelimizi ve kapasitemizi iki katına çıkarıp ikiye katlayacağız. Bizim potansiyelimiz var, bunun yanına iki daha koyacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Faruk Özlü Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title