Haberler

Cüneyt Çakır, İkinci Kez Dünya Kupasında Görev Yapan İlk Türk Hakem Olacak

Güncelleme:

Yarın oynanacak Fas - İran mücadelesini yönetecek olan Cüneyt Çakır, üst üste 2 Dünya Kupasında görev yapan ilk Türk hakem olacak.

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, Rusya'da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası'nda ilk maçına yarın çıkacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Çakır, Fas ile İran arasında oynanacak B Grubu'nun açılış maçını yönetecek.

MAÇ 18.00'DE BAŞLAYACAK

Saint Petersburg şehrindeki Saint Petersburg Stadyumu'nda saat 18.00'de başlayacak müsabakada, Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Rusya Futbol Federasyonundan Sergei Karasev olacak.

Cüneyt Çakır bu maçla, ikinci kez Dünya Kupası'nda görev almayı başaran ilk Türk hakemi olarak tarihe geçecek.

2014 DÜNYA KUPASINDA DA MAÇ YÖNETMİŞTİ

Üst üste ikinci kez FIFA Dünya Kupası'nda görev alan Çakır ve ekibi, Brezilya'da yapılan 2014 Dünya Kupası'nda Hollanda ile Arjantin arasındaki yarı final maçı da dahil olmak üzere 3 müsabaka yönetmişti.

42 yaşındaki Cüneyt Çakır bu maçla 162. uluslararası karşılaşmasına çıkacak.

Kaynak: AA / Spor

Rusya Federasyonu Cüneyt Çakır İran Fas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (7)

bırak bu işleri:

İnşAllah ilk ve son maçın olur. Katlettiğin maçlar sayesinde Türkiyede futboldan soğuduk yetmedi Dünya Kupasında da bizi seyirden men edecen.

3
22
yanıtYanıtla
Rok:

cuneyt cakıra a finali verecekler buraya yazıyorum

14
3
yanıtYanıtla
zordostumzor:

vermezler bekle gör cünkü türk olduhgu icin

yanıt0
yanıt0
SUSTA KAZIM:

burdan okudum bende

yanıt1
yanıt0
52/1Afyonlu:

ALİ ŞEN BİR FİLİMDE?''''babasınıda hiç sevmezdim''''DEMİŞTİ AYNISIDA BUNLARA YAKIŞIR İYER FETÖÇÜ DEYİLSE???''''teprikler???''fetöçü ise ki fetöçülerin ;hakemlerin;elebaşısa ki öylegözüküyor???ALLAHcc bildiği gibi yapsın derim???

2
5
yanıtYanıtla
OSMANİYELİ:

52/1AFYONLU ACICIK DOĞRU YAZSAN ANNİCAZDA :)

2
0
yanıtYanıtla
mehmetmersin:

bunlar bizim gururumuz neden öyle diyorsunuz. yürü be cüney baba kim tutar seni allahım esirgesin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title